Segueixen buscant el noi de 13 anys de Cerdanyola

Cerdanyola

Continua la recerca del noi de 13 anys de Cerdanyola que va desaparèixer el 19 de febrer. Els Mossos d’Esquadra segueixen fent patrulles per buscar el nen que respon al nom d’Antoni. Tot i les informacions diverses que es difonen per xarxes socials, els Mossos d’Esquadra han confirmat que el nen va desaparèixer a Barcelona. 

La denuncia també es va fer a Barcelona i les diligències les ha assumit la Unitat d’Investigació d’Horta-Guinardó, que continua amb les patrulles de recerca.

Tants Mossos d’Esquadra com el Servei d’Emergències han fet difusió a través de les xarxes socials. La família i coneguts del noi van donar l’alerta també a les xarxes socials, fent una crida a través de publicacions digitals i folletons impresos i distribuïts pel carrer.
El cartell penjat a les xarxes socials indica que el noi de 13 anys, que viu a Barcelona i també a Cerdanyola, vestia un jersei blau fosc, pantaló de xandall negre, bambes Nike i jaqueta negra amb caputxa de pèl.

Els afectats demanen que qualsevol persona que el vegi o tingui algun tipus d’informació, es posi en contacte amb el 112 o truqui al 622 495 757.