Manuel Robles, en roda de premsa. Autor: David B.

El sabadellenc Manuel Robles, conseller d’Educació del Consell Comarcal

El regidor d’Educació de Sabadell, Manuel Robles (PSC), serà el responsable de l’àrea d’Educació i formació del Consell Comarcal, que ha aprovat aquest dijous la seva estructura de govern. D’altra banda, a l’oposició, Maties Serracant serà el portaveu comarcal de la CUP. 

El nou govern del Consell Comarcal ja camina. Està presidit per Ignasi Giménez, alcalde de Castellar, i format pel PSC, Junts per Catalunya i En Comú Guanyem. Giménez n’és el president, l’alcalde de Barberà, Xavier Garcés (PSC), el vicepresident primer, la quirzetenca Míriam Casaramona (Junts) la vicepresidenta segona i Carles Rodríguez (En Comú Guanyem), el vicepresident tercer.

El sabadellenc Manuel Robles serà conseller d’Educació i Formació, i entra així al govern de l’ens comarcal, qui gestiona el transport escolar o el sistema de beques menjador als municipis menors de 20.000 habitants. Robles també formarà part de la Junta de Govern.
També s’ha aprovat per ple les retribucions del president, membres del govern i consellers, que seran les mateixes que l’any 2015. D’altra banda, els grups comarcals han escollit el seu portaveu a la institució. El sabadellenc Maties Serracant serà el portaveu comarcal de la CUP.

Foto portada: Robles, aquest dijous. Autor: David B.