Foto. restaurant La Mola via Instagram

La neu va passar de llarg de Sabadell… però no del Vallès Occidental

La neu va arribar finalment dissabte a alguns indrets del Vallès Occidental tot i que va passar de llarg de Sabadell. No obstant, la neu va quallar a alguns municipis com Rellinars, al Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac i en alguns moments a la urbanització de Castellar Sant Feliu del Racó. 

Les temperatures van ser baixes, però menys del que s’havia pensant inicialment, com també les pluges, persistents però inofensives a Sabadell, i el vent. Per aquest diumenge s’espera una certa estabilització, amb temperatures diürnes menys fredes i també sense pluges. El resultat va ser que va nevar al Vallès Occidental, però no a les grans ciutats com Sabadell, Terrassa o Sant Cugat, i només als indrets més naturals com Sant Llorenç, com mostra la fotografia de diumenge pujada a Instagram pel restaurant La Mola.

Dissabte la neu sí va deixar-se veure al Vallès Occidental, tant al Parc Natural de Sant Llorenç de Munt, tant al col d’Estenalles com a la carretera de Talamanca, o al municipi de Rellinars. La Mola es veia enfarinada des de tots els punts, i diumenge va tenir molts visitants per no perdre-s’ho en viu. Amb confinament municipal no havien de ser en cap cas sabadellencs.

Més informació: 

Foto portada: La Mola, nevada, aquest diumenge. Font: @la_mola_restaurant via Instagram.