Mag Lari

Matadepera, Palau-Solità i Santa Perpètua, de Festa Major

Aquest cap de setmana, quatre ciutats del Vallès Occidental celebren la seva Festa Major, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat,  Matadepera, Palau Solità i Plegamans i Santa Perpètua de la Mogoda. En aquesta informació ens centrarem en la Festa Major de les tres darreres ciutats.

Matadepera començarà la seva Festa Major aquest dijous 29 d’agost i fins el proper dilluns 2 de setembre. Un tastet d’entitats, el Corretapes i el Concert de la Fredy Jazz Band obriran la festa aquest dijous. Divendres hi haurà diverses activitats esportives i jocs infantils que donaran pas al vespre el Pregó de Festa Major a càrrec de La Banda de Matadepera que aquest any celebra el seu 35è aniversari. Seguirà una cercavila i els concerts de la Banda de Mariapfarr, La Banda de Matadepera i un dels caps de cartell de la festa, Els Catarres i la Banda del coche rojo que tancaran el primer dia de festa. Dissabte al matí hi haurà diverses activitats que donaran pas a la Cursa popular de Matadepera, sardanes, un sopar de germanor amb el grup Balahits i tancarà el dia la Festa Jove. Diumenge hi ha diverses activitats entre les que destaquen la Cercavila i l’espectacle del Mag Lari, una nit amb el Mag Lari. Dilluns es realitzarà una xocolatada, la festa de l’escuma, l’actuació dels Minyons de Terrassa, havaneres i l’espectacle Piromusical, que tancarà la Festa Major. Podeu consultar aquí el programa complert de la Festa Major de Matadepera 2019.

La Festa Major de Palau-solità i Plegamans comença aquest dijous 28 d’agost fins dilluns 2 de setembre. Una gincana XL, la festufarra o el Antipregó son algunes de les activitats previstes per aquest dijous. Divendres hi haurà diverses activitats abans del tret de sortida de la Festa Major amb Pep Bou i la protagonista de la sèrie Hoquei, Dèlia Brufau. Dissabte es realitzaran diverses activitats, com la festa ColoRain, cercavila, castells, sindriada popular, correfoc, monòlegs, ball amb l’Orquestra Maravella i la vuitenaena edició de l’Empalmada. Diumenge arrencarà amb la cursa, caminada i esmorzar popular, sardanes, correfoc infantil, cercavila de bèsties i el concert de Los 80 Principales. El dilluns 2 de setembre s’obrirà amb la festa de l’aigua i es tancarà amb el tradicional Castell de Focs. Aquí podeu llegir el programa complert de la Festa Major de Palau-solità i Plegamans 2019.

Divendres 30 d’agost arrencarà la Festa Major de Santa Perpètua de la Mogoda amb una cercavila de gegants i un espectacle Pregó seguit del sopar Jove i l’orquestra Aquàrium, disco jove i els deskoncerts. Dissabte acull diverses activitats com la sisena edició de la Cursa de Festa Major, correfoc, disco jove o el ball amb l’Orquestra Metropol, entre altres activitats. El mati de diumenge començarà amb la marxa en bicicleta, el XXVII concurs de paelles, la festa dels colors i al vespre es durà a terme el Ball del Fanalet. Els jocs d’aigua i una xocolatada ompliran el matí de dilluns, la màgia, les havaneres, el castell de focs i el concert de Bigblack Rhino tancaran els quatre dies de festa. Podeu trobar aquí el programa complet de la Festa Major de Santa Perpètua de la Mogoda 2019.

Foto portada: el Mag Lari, un dels plats forts de la Festa Major de Matadepera. Autor: David B.