Dani Nel·lo. Autor: David B.

Palau-solità i Plegamans celebra la seva Festa Major aquest cap de setmana

Palau-solità i Plegamans celebra la seva Festa Major aquest cap de setmana. Dani Nel·lo y los saxofonistas salvajes i Hotel Cochambra seran els principals atractius musicals, tot i que no els únics. La festa tindrà la segona edició del Bestiari i vol convertir el municipi vallesà en un homenatge al Mediterrani. 

Després d’un procés participatiu, la festa s’ha plantejat com un homenatge al mar Mediterrani convertint la vila en un itinerari d’un vaixell on els actes seran els ports en els quals atracarà. La festa arrenca amb diverses activitats ja aquest dijous, però el pregó oficial i l’espectacle inaugural serà divendres 24 d’agost a les 21 hores. La companyia Artristas farà el seu espectacle Medusa des de la plaça de la Vila. A les 22.30 hi haurà un concert del grup Ai ai ai. A les 00.30 a les Barrakes Zoo Posee.

Dissabte serà un dels dies forts. L’Orquestra Maravella actuarà a les 20 hores, a la plaça de Ca l’Estruch, i la banda de versions Hotel Cochambre ho farà a les Barrakes a partir de les 0.30 hores. Destacable també l’espectacle de monòlegs d’Agustín Jiménez, conegut per les seves intervencions televisives. A les 23 hores a la plaça de la Vila.
Diumenge al vespre es farà la segona Mostra de Bestiari, a partir de les 19 hores, a la plaça de l’Onze de setembre. A nivell musical, actuaran a les Barrakes Los 80 Principales.

La festa posarà el seu punt i final dilluns, amb el castell de focs, a les 22.30 hores. A les 20 hores, però, sonarà la potent música de Dani Nel·lo y los saxofonistas salvajes a la plaça de la Vila en un dels principals concerts de la festa d’enguany.,

Podeu consultar tot el programa aquí: ‘Festa Major de Palau-solità i Plegamans‘. 

Foto portada: un concert de Dani Nel·lo y los acordionistas salvajes, a la Cava Urpí de Sabadell. Autor: David B.