Ripollet Rock Festival

Comença la Festa Major de Ripollet

Ripollet celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major, que va començar ahir la lectura del manifest i el txupinasso de Festa Major. Les activitats s’allarguen fins diumenge. El pregó serà aquest divendres, a les 19.30 hores a la Rambla de Sant Jordi, amb Núria Cabuti i Josep Pujol. 

Abans, però, a les 17.30 hores començarà el correbars amb l’associació musical Kanyapollet al parc Rizal i anirà fins al parc Gassó Vargas. Més tard, a les 19.30 h, es farà la lectura del pregó de Festa Major a la rambla de Sant Jordi, a l’altura del Casal de Joves. Enguany, els pregoners són la directora de l’editorial Penguin Random House, Núria Cabutí, i l’il·lustrador, guionista i director Miquel Pujol. A les 20.45 h, el correfoc infantil encendrà els carrers de la ciutat amb l’actuació de la colla infantil de Diables de Ripollet i la colla infantil de Diables de Canovelles.

26è Ripollet Rock

La nit de divendres se celebrarà una de les cites més esperades pels aficionats a la música rock i heavy. A les 22 h, començarà la 26a edició del festival Ripollet Rock organitzat per l’associació que porta el mateix nom. Aquest festival gratuït reunirà públic de diferents parts de Catalunya i de l’Estat amb grups locals i internacionals. Aquest any els grups convidats són: el grup ripolletenc We exist even dead, els gironins Hard Buds, el grup Crazy Lixx que arriba des de Suècia, els danesos Royal Hunt, i els austríacs Serenity.

Pels que prefereixin escoltar un altre estil de música, la nit de divendres també hi haurà ball amb l’orquestra Krater a la plaça d’Emma Maleras i festival flamenc a la plaça del Molí amb ball i música en directe.

Cap de setmana d’activitats esportives

La segona jornada de Festa Major estarà protagonitzada pels tornejos i les activitats esportives. A partir de les 9 h, es farà el torneig de pàdel al Poliesportiu Municipal i, a la mateixa hora, el parc dels Pinetons acollirà la 27a Cursa BTT, tant en la versió de competició com en la versió popular. Una hora més tard, a les pistes de l’Esbar es farà el campionat de bàsquet al carrer 3×3.
També durant el matí de dissabte es farà, al parc de Norbert Fusté, la 12a Baixada de Carretons. De 9 a 11 h s’obriran les inscripcions i a les 11.30 h començaran a baixar els carretons participants.

Ja a la tarda, el dia 25 tindrà lloc la festa Holi Dolly i dansa Bollywood al parc dels Pinetons. Les bosses de pols de colors es podran comprar el mateix dia al matí a les pistes de l’Esbar i a partir de les 17 h al parc dels Pinetons.

A les 22.30 h del vespre, després de la cercavila infernal amb la participació de cinc colles de Diables (a les 20.45 h a la plaça del Molí), des del Parc dels Pinetons es podrà veure el castell de focs artificials amb nit de concerts posterior en diferents punts de la ciutat. Entre altres, actuaran la Sant Andreu Jazz Band i el Grup Choffers.

Programa complet de la Festa Major de Ripollet: ‘Festa Major de Ripollet 2018‘. 

Foto portada: la passada edició del Ripollet Rock Festival.