Alberto San Juan. Autor: David B.

Quines activitats es realitzaran a la Festa Major de Ripollet?

Aquest divendres comença la Festa Major de Ripollet, del 22 al 26 d’agost. Una festa que s’emmarca en l’Any de les Arts Escèniques. La Comissió de Festa Major ha previst un total de 90 activitats que es duran a diferents punts de la ciutat.

El tret de sortida oficial de la Festa Major de Ripollet serà el divendres al vespre, amb el Pregó a càrrec del patinador del Ca Ripollet, Llorenç Àlvarez i l’artista local Ona Osuna. La festa seguirà amb diversos concerts i la XXVII edició del Ripollet Rock Festival 2019. Ball i un festival de flamenc tancaran la primera nit de festa,

Dissabte arrencarà el matí amb la baixada de carretons, la cursa popular i la cursa de BTT. Diverses activitats durant la resta del dia donaran pas a la Cercavila infernal i a un posterior castell de focs. També hi haurà diversos concerts i un dels plats forts de la festa, El silenci de Lorca, un homenatge a la figura de l’autor Federico Garcia Lorca, seguit de Nueva York en un poeta, a càrrec de l’actor Alberto San Juan.

Diumenge destaquen les activitats de cultura popular com ara la mostra de Bestiari festiu i popular, que inclou una cercavila i lluïments seguit d’una plantada i un posterior ball de gegants. Les activitats de tarda les tancaran diversos concerts i balls i el Gran Ball amb la Orquestra Cimarrón.

Dilluns arriba amb diverses activitats i tallers, que es tancaran amb una exhibició de country, havaneres i el ball confetti, que serà l’encarregat de tancar la Festa Major. Podeu consultar el programa complert de la Festa Major de Ripollet 2019, aquí.

Foto portada: Alberto San Juan, en una de les seves actuacions. Autor: David B.