Foto portada: gran nevada a La Mola. Foto: Tota Garcia 'Pintoret' via Món Terrassa.

Bolquen rutes turístiques pel Vallès a la coneguda aplicació Wikiloc

El Consell Comarcal crea el perfil Viu el Vallès per l’aplicació mòbil Wikiloc, on ofereix 36 rutes per realitzar a peu, en bicicleta o a cavall als municipis del Vallès Occidental i que es poden portar a terme respectant el confinament entre comarques.

L’objectiu del Consell Comarcal és doble. Per una banda, pretenen oferir la possibilitat als vallesans de realitzar activitats a l’aire lliure respectant el confinament comarcal. D’altra banda, també volen atraure turisme de l’exterior de la comarca una vegada es rebaixin les restriccions per la Covid-19. Per això han creat el seu propi perfil a Wikiloc anomenat Viu el Vallès, amb 36 rutes de nivells diferenciats: fàcil, moderat i difícil, alhora que ofereixen els itineraris en català, castellà, anglès i francès.

Eixample - La Mola. Autor: David B.
La Mola, des del nucli urbà de Sabadell. Autor: David B.

A part de les vies que proporciona el perfil del Consell Comarcal, l’aplicació disposa de més de 90.000 rutes per realitzar a Sabadell que han penjat altres usuaris i, en total, compta amb més de 21 milions de rutes per recórrer a tot el món.

Què és Wikiloc?

Wikiloc, a més de ser una plataforma especialitzada a proporcionar als usuaris itineraris a l’aire lliure, assenyala al mapa corresponent els punts d’interès que es poden veure a la ruta i descriu l’entorn en el qual es desenvolupa aquesta. Alhora, inclou fotografies, informació sobre la distància i les característiques geogràfiques del camí i el nivell de dificultat al qual correspon la ruta.

Segueix-nos a Telegram:

  • Segueix iSabadell a Telegram clicant el bannèr o AQUÍ.
Segueix iSabadell a Telegram clicant al banner.
Foto portada: gran nevada a La Mola l’any 2018. Foto: Tota Garcia ‘Pintoret’ via Món Terrassa.