Quim Masferrer

Animal, Hotel Cochambre, el Petit Embassa’t i Quim Masferrer, a la Festa Major de Sant Quirze

Sant Quirze del Vallès celebrarà la seva Festa Major entre els dies 29 d’agost i 3 de setembre. Els quirzetencs Animal faran el principal concert. Hi haurà més música: Hotel Cochambre, Landry i la FM, Al Quadrat i el festival Petit Embassa’t entre altres. Quim Masferrer (El foraster) en serà la cara teatral. 

La Festa Major de Sant Quirze arrencarà el dijous 30 d’agost a les 20 hores amb l’acte Benvinguda de Festa Major, a la plaça d’Anselm Clavé. El pregó serà l’endemà, a la plaça de la Vila, de la mà de la Plataforma Benvingudes Refugiades. A les 22 hores la multipremiada banda Hotel Cochambre farà un concert a l’exterior del centre cívic de Can Feliu.

Dissabte, 1 de setembre, a la plaça d’Anselm Clavé es durà a terme el concert Landry i la FM, a les 23.30 hores, precedit per Guillem Albà & La Marabunta, des de les 21 hores. Per la seva banda, al parc de Can Feliu, dins de les Barraques, actuarà el grup de versions Banda Neón i a partir de la una de la matinada Al Quadrat. A les Barraques hauran actuat divendres La 192, Desídia i Banda Biruji.
Diumenge 2 de setembre al matí se celebrarà una nova edició del festival Petit Embassa’t al parc de les Morisques. Hi actuaran Lali Be Good i The Penguins. Al vespre, Quim Masferrer (El foraster) presentarà l’espectacle Bona gent a la plaça d’Anselm Clavé. A les 22.30 hores, a la masia de Can Feliu, Animal presentarà el seu segon disc, La melodia del foc, a casa seva, ja que tant el vocalista Gerard ‘Goku’ Aledo com el música Ermengol Mayol resideix al municipi. Animal és un dels grups amb més projecció en el panorama musical actual després d’un gran primer disc, amb la cançó Només amb tu com a gran éxit. Amb La melodia del foc es presenta com un disc madur, potent i ple d’influències musicals.

La Festa Major s’allargarà com és habitual durant tota la jornada de dilluns, acabant amb el Castell de Focs, a les 22.30 hores a l’entorn del parc de les Morisques.

Podeu consultar tot el programa al bloc de la Festa Major de Sant Quirze