Foto portada: un vehicle de la policia autonòmica. Autor: @mossos via Twitter.

Ingressa a presó un lladre de pisos enxampat ‘in fraganti’

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 28 anys de nacionalitat xilena i veí de Badalona com a presumpte autor d’un robatori a un domicili de la localitat de Sant Quirze del Vallès.

Els fets van ocórrer el 16 de febrer en el transcurs d’un dispositiu de prevenció de robatoris amb força a domicilis realitzat pels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de la població. Sobre un quart de nou del vespre una dotació policial va localitzar dos homes que sortien precipitadament d’una zona comunitària amb una motxilla. En veure la policia els individus van fugir i els agents van poder enxampar un d’ells. A l’interior de la bossa l’home duia peces de valor que havien estat sostretes minuts abans i que van ser lliurades al seu propietari després de presentar denuncia. També es van localitzar eines, com tornavisos, corda i guants, susceptibles de ser utilitzats per cometre robatoris amb força.
Es dona la circumstancia que el detingut portava les claus d’un vehicle, el qual estava estacionat molt a prop del lloc de la detenció i que, una vegada escorcollat el seu interior es van recuperar nombrosos efectes susceptibles d’haver estat sostrets en altres il·lícits i que s’estan investigant.

El 18 de febrer detingut va passar a disposició judicial i va ingressar a presó per ordre del Jutjat de Guàrdia de Sabadell. La investigació continua oberta i no es descarten properes detencions.

Foto portada: un vehicle de la policia autonòmica. Autor: @mossos via Twitter.