Autor: David B.

Presó provisional per a l’acusat de cremar viu el seu sogre

L’home acusat de cremar viu el seu sogre a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) el mes de gener de l’any 2018, i que estava en presó preventiva per un cas anterior de violència de gènere, continuarà entre reixes. La presó provisional pels maltractaments a la dona era a punt d’expirar i l’home hauria pogut quedar en llibertat a l’espera de judici, però l’acusació ha demanat ara que se’l mantingui tancat, ara pel cas del sogre.

El jutge ha admès les proves de l’acusació per no deixar en llibertat l’home: unes cartes que l’acusat havia enviat des de la presó a l’exparella amenaçant-la de mort i un informe mèdic de la dona, que es va intentar suïcidar fa pocs dies.
Els fets van passar la nit del 12 de gener del 2018, quan l’acusat hauria calat foc a la caseta on vivia el seu sogre, en un camí rural entre Santa Perpètua i la Llagosta, al Vallès Oriental. Ho hauria fet després d’amenaçar la filla de l’home mort, que va decidir tallar la relació sentimental que mantenien des de feia un any per reiterats maltractaments. “Si no tornes amb mi mataré tots els membres de la teva família, començant pel teu pare”, deia el missatge que li havia enviat la nit abans.

Foto portada: entrada als jutjats de Sabadell. Autor: David B.