Foto portada: Marta abans i després de l'accident.

Crida per salvar la vista d’una jove de Terrassa amb greus cremades

El passat dia 11 de juny la Marta va tenir un terrible accident. Fruit d’això, va patir cremades molt greus a la cara i els ulls, i amb les còrnies totalment cremades. Segons explica Món Terrassa, la Marta té 24 anys i és de Terrassa, però fa dos anys que viu a Seattle, als Estats Units, amb la seva parella.

L’egarenca es troba ingressada al Harborview Medical Center (Seattle, WA), però com se sap, la sanitat als EUA és privada. Dos dies després de l’accident, va tenir la seva primera operació i ara està a l’espera de com respon a la cirurgia. Malgrat això, ja sap que necessitarà més operacions i un possible transplantament de còrnia si vol salvar la vista.

“El procés serà llarg i costós, dins d’una total incertesa, de no saber si podrà recuperar la visió, juntament amb la impotència de no poder estar al seu costat donada la situació actual del Covid-19”, explica Anna Góngora.

Per això, davant el reguitzell d’operacions que necessitarà i que tenen un cost econòmic molt elevat, la família ha engegat a través de la plataforma Gofundme una campanya de donacions i ajudes. En aquests moments, compta ja amb prop de 300 persones que l’han volgut ajudar i més de 10 mil euros recaptats, i esperen poder-ne recaptar 75 mil, el cost aproximat de les operacions i ingrés hospitalari.

Foto portada: Marta abans i després de l’accident.