Miki

El terrassenc Miki se salva de ser últim a Eurovisión gràcies al vot popular

El terrassenc Miki Nuñez ha quedat penúltim a Eurovisió. El televot l’ha salvat de quedar últim i li ha permès guanyar un lloc. Amb 53 punts, el vot popular l’ha situat com a 22, de 25 participants. Els jurats només n’hi van donar 7, sis de Bielorrúsia i un de Rússia. Per sota han quedat Alemanya i Regne Unit. I això que amb la seva actuació ha fet vibrar el teatre i els cantans i grups de tots els països amb La Venda. El representant de TVE, escollit a través d’Operación Triunfo, ha millorat el resultat de la darrera edició, on Alfred i Amaia van defensar “Tu canción’ i van quedan en el lloc 23, i el del sabadellenc Manuel Navarro, últim fa dos anys. 

Amb una posada en escena plena de color i emparat pels coristes i els ballarins (Mary, Mikel, Maria, Fran i Ernesto), el candidat ha omplert d’energia l’escenari amb la que ha estat l’actuació més important de la seva carrera. A més, tant Miki com el cor han estat impecable vocalment.

Miki, gairebé en xoc i molt emocionat, ha agraït a la seva família, amics i tots els seguidors el suport rebut durant els últims dies i tot l’amor que li han demostrat. En acabar la cançó, els cinc ballarins i Miki s’han abraçat com una pinya.
La 64a edició del festival ha conclòs després de les actuacions dels 26 participants del certamen,  amb la victòria del cantant neerlandès,”La música sempre va en primer lloc”, ha recordat Laurence durant els seus agraïments. L’intèrpret, emocionat, va demanar als eurofans que cantessin al seu costat.

Foto portada: actuació del terrassen Miki, al festival.