Pla general del dispositiu policial a Terrassa on un mosso ha assassinat la seva exparella, el 19 de gener del 2020. (Horitzontal)

Un mosso mata la seva exparella i se suïcida a Terrassa
Un mosso d’esquadra ha assassinat presumptament la seva exparella i s’ha suicidat just després a Terrassa aquest dissabte a la nit. L’agent ha perpetrat el crim amb la seva arma reglamentària. La policia catalana investiga el succés, que s’ha produït en un aparcament de l’avinguda de Madrid de la ciutat vallesana entre les nou i les deu de la nit. 

La dona és la quarta víctima de violència masclista aquest any 2020, després de dues dones assassinades la nit de Reis, mare i filla, a Esplugues de Llobregat. La tercera víctima és una dona de nacionalitat ucraïnesa que va morir el passat diumenge a Puertollano (Ciudad Real). L’any 2019, 55 dones van perdre la vida a mans de les seves parelles o exparelles.

El cos de Mossos d’Esquadra, “consternat”

Els Mossos d’Esquadra viuen amb “consternació” el darrer homicidi de violència masclista a Catalunya, “aquest cop protagonitzat presumptament per un membre del cos que després s’hauria suïcidat”. En un escrit a Twitter, la policia catalana ha confirmat oficialment que un agent dels Mossos és el principal sospitós d’haver matat la dona aquest dissabte a la nit a Terrassa. Els Mossos han indicat que “la investigació segueix oberta” i que continuaran treballant “cada dia per eradicar la violència contra les dones”.

Foto portada: pla general del dispositiu policial a Terrassa on un mosso ha assassinat la seva exparella, el 19 de gener del 2020. (Horitzontal)