Foto portada: una de les carrosses del Rocio. Autor: Cristóbal Castro / Món Terrassa.

Un mort i dos ferits atropellats al Rocio de Terrassa

Tragèdia a la  46ª Romeria del Rocío de la Federación de Entidades Culturales Andaluzas en Catalunya (FECAC) que se celebra durant el cap de setmana a Terrassa.

Un home de 41 anys ha mort i dues persones més han resultat ferides i han estat traslladades a l’Hospital, una de 42 anys –menys greu- i una de 28 –lleu-. Els fets han passat a quart de dues de la matinada, quan un cavall s’ha desbocat i el carro ha atropellat un grup de persones prop de la via verda de Torrebonica. Sembla que la mort de l’home ha estat gairebé instantània, perquè els efectius de Creu Roja hi han arribat al moment i no han pogut fer res per salvar-lo, segons ha pogut saber Món Terrassa.

Al lloc s’hi han desplaçat efectius del SEM, de la Policia Municipal i dels Mossos d’Esquadra, també hi ha fet acte de presència l’alcalde del municipi egarenc, Jordi Ballart. El mort pertanyia a una germandat rociera de Sant Adrià i ha estat atropellat mentre feia el camí cap a Can Petit, a la zona de Torrebonica. L’entitat santadrianenca Pastora del Alba anava amb Voces del Camino de Terrassa.

Foto portada: una de les carrosses del Rocio. Autor: Cristóbal Castro / Món Terrassa.