Robatoris a Barberà. Autor: Mossos d'Esquadra.

Ingressa a la presó per cometre dotze robatoris a habitatges de Barberà

El passat 18 de juliol un noi de 19 anys i veí de Barberà del Vallès va ser detingut pels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’investigació de Cerdanyola per presumptament haver robat amb força dotze pisos de Barberà. L’home tenia antecedents policials per fets similars.

Es va iniciar per part del cos de seguretat una investigació a principis de juliol quan va haver-hi un robatori a una casa del municipi. Segons els Mossos d’Esquadra, el lladre buscava cases a quatre vents i accedia a la llar a través de les finestres o forçant les portes. Els Mossos van identificar el presumpte autor i van comprovar que hi havia un seguit de robatoris que es van produir de la mateixa manera.

D’aquesta manera, els investigadors van relacionar el noi amb dotze robatoris que s’havien produït de la mateixa manera al mes de juliol a Barberà. El 18 de juliol es va localitzar al presumpte autor, el Jutjat d’Instrucció núm. 4 de guàrdia Cerdanyola va autoritzar el registre del pis del presumpte lladre. Es van trobar objectes dels robatoris comesos. El 20 de juliol va passar a disposició judicial i com tenia antecedents policials similars el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Foto portada: els objectes trobats al pis del detingut. Autor: Mossos d’Esquadra.