Foto portada: un arbre caigut a la plaça Marquilles, al Centre. Autor: J.d.A.

[Vídeos] Espectacular tempesta torrencial

Un fort aiguat ha descarregat amb gran intensitat aquest diumenge al vespre a Sabadell. Ha durat entre 15 i 30 minuts en funció del barri de la ciutat i ha tingut un fort vent, que ha tombat una vintena d’arbres a la ciutat, i també pedra.

Diversos punts de Sabadell s’han inundat i aniran tornant a la normalitat mica en mica. Alguns clàssics, com l’eix Rambla d’Ibèria – Ronda Ponent (l’antiga Riereta), tot un clàssic quan plou, com també alguns ponts de la Gran Via, impracticables. Importants quantitats d’aigua gairebé a tota la ciutat, des del sud (on potser ha descarregat menys) fins l’oest (amb Can Rull, la Concòrdia o Can Llong amb fortes pluges i carrers inundats) i fins al nord, amb el pati de l’escola Floresta, de Can Deu, i tot el seu entorn amb diversos pams d’aigua. L’electricitat ha marxat també de molts domicilis, en la majoria de casos durant pocs minuts.

Segons l’Ajuntament, una vintena d’arbres han caigut. El Servei Català de Trànsit ha notificat que durant uns minuts un tram de l’autovia a l’alçada de Sant Quirze ha quedat impracticable. Segons el Meteocat, s’ha acumulat 58 mil·límetres de pluja en 30 minuts. Però és que el vent ha arribat als 93 quilòmetres per hora, segons la mateixa font.

Els Bombers han rebut una quarantena de trucades des de Sabadell a causa de la tempesta.

Foto portada: un arbre caigut a la plaça Marquilles, al Centre. Autor: J.d.A.