[Vídeo] La boja tecno-rumba ambientada al Sabadell més quinqui

El grup Ladilla Rusa presenta tema, Kitt y los coches del pasado. Una tecno-rumba amb reminiscències a Camela que retrotau a l’ambient de les perifèries dels anys 80 i 90. Brummel, tabac Celta, Farmatint o cintes de Junco són el context d’un videoclip amb escenaris sabadellencs. 

Si pareu atenció, al llarg dels més de quatre minuts del videoclip, tindreu oportunitat de veure dues ambientacions a Sabadell. La primera, a la part alta del barri de Torre-romeu, en els edificis propers al Mercat Municipal, on es roda part del videoclip, amb aires de la música i cine quinqui que va marcar una etapa. D’altra banda, amb taula de càmping, cadires, litrona i Anís del Mono, en una mena de pícnic poligoner al mig del descampat de la Zona Hermètica, just davant de l’extinta discoteca Area Concor, ara Gloobal.
El tema, Kitt y los coches del pasado, explica la història de José María, un home a qui regalen “un coche pepino” i és un “enamorado de los coches del pasado“, fuma Celtas sense boquilla, es posa colònia Brummel i menja olives “gazpachas” però que “un dato clave y que sabe solo Kitt por las noches José Mari es Maribí“. El vídeo, a més de Torre-romeu i la ZH, té un tercer protagonista local. Es tracta de Kitt, la versió del mític cotxe fantàstic que un sabadellenc de nom Michael ha anat fent al llarg dels anys.

Qui són Ladilla Rusa?

El grup va ser creat per una parella d’amics, periodistes de professió: Víctor Fernández i Tania Lozano. El seu tema més conegut va ser Macauly Culkin. Després van publicar disc i ara hi tornen, tenint ja gira de promoció preparada per aquest 2019: La amenaza ladilla.

Foto portada: fotograma del videoclip a Torre-romeu.