La vaga d’escombraries ja té dates aprovades

La vaga del servei d’escombraries i de neteja de residus serà un in crescendo, després que aquesta opció s’hagi imposat a l’assemblea de treballadors tal i com proposaven CC.OO i UGT, i no indefinida des del primer dia tal i com volia la CGT. 

La proposta per iniciar la vaga primer amb dos dies (3 i 4 de desembre), quatre dies la setmana següent (10 i 11 de desembre, 13 i 14 de desembre) i convertir-la en indefinida a partir del dia 17 de desembre serà finalment l’escollida, si un acord d’última hora no evita la vaga.

Els sindicats CC.OO i UGT feien aquesta proposta, mentre que la CGT, i també USOC, demanaven ara una vaga indefinida des del primer dia. L’assemblea de treballadors va acordar per 146 vots contra 68 l’opció de plantejar la vaga com un in crescendo. 




De cara al servei, si finalment hi ha vaga es deixarà veure al carrer ben d’hora, ja que els dos primers dies de vaga coincideixen amb la setmana del pont de la Constitució, i cal tenir en compte que el servei es redueix durant els dies festius de forma sensible.

Foto portada: una màquina netejadora. Autor: David B 

Comments are closed.