Supercampiones per 11ª vegada

L’Astralpool Sabadell s’ha adjudicat la seva onzena Supercopa d’Espanya al vèncer el CN ​​Mataró per 6-11 en un partit en què el quadre local ha sabut dominar de principi a fi. El CN Mataró ha fallat moltíssim en el primer quart, i en el segon, s’ha tancat massa, cosa que ha sabut aprofitar molt bé l’equip que dirigeix ​​David Palma.

0-2 inicial de Marina Cordobés i de Van der Sloot, jugadora aquesta determinant al llarg de tot el partit. Alejandra Aznar, amb el seu esquerra prodigiosa va col·locar el 2-1. En el segon quart com apuntem el Sabadell es va anar amunt amb gols de Maica Garcia, Irene González (millor jugadora del torneig) seguits dels de Tankeeva i Keuning. El Mataró en blanc i acomplexat.

Després del descans, va començar una tímida reacció de les maresmenques amb gols d’Aznar i Espar, però la nova adquisició sabadellenca, Irene Gonzalez, ho va neutralitzar tot. Un penal fallat per Van der Sloot no va tenir cap conseqüència. A les acaballes del partit, el Mataró va reaccionar una mica, però ja no era possible donar-li la volta a el partit. Laura Ester ha estat premiada com a millor portera de la competició.

Un duel a les banquetes

A les files del CN Sabadell l’entrenador David Palma va ser company del tècnic del Mataró Dani Ballart, en els temps en què l’Astralpool Sabadell va accedir als més grans èxits masculins en la Supercopa masculina, 2002 i 2005. Ara s’han trobat com preparadors dels dos millors equips espanyols.

El Mataró va guanyar la lliga per decisió federativa

A més, el CN Sabadell, dolgut per la decisió que el Mataró s’adjudiqués el títol de lliga sense concloure la temporada a causa del covid, aquest diumenge ha sortit a demostrar que és el millor equip d’Espanya disposat a donar la campanada.

FITXA TÈCNICA

CN Mataró 6- Maria Elena Sanchez, Daniela Jackovic, Helena Lloret, Anna Gual, Vivian Sevenich, Queral Bertran Clara Cambray, <cristina Nogue, Marta Bach (1) Maria Bernabé, Anna Espar (2) Alejandra Aznar (3) Blanca Colominas.
CN Astralpool Sabadell 11- Laua Ester, Caharina Van der Sloot (1) Mati Ortiz, Ruth Ariño, Sílvia Morell, Nona Perez, Marina Cordobés (1) Maica García (1) Maartje Keuning (2) Ekaterina Tankeeva (1) Irene Gonzalez ( 4) i Paula Carilla.
Àrbitres: JM Teulé i Oriol Jaumandreu.

Foto portada: l’equip femení del CN Sabadell, celebrant el títol. Autor: @CN_Sabadell via Twitter.

Comments are closed.