La Policia Nacional desmantella un club cannàbic que era una “tapadora” per vendre droga

La Policia Nacional ha detingut en les darreres setmanes a cinc persones relacionades amb el tràfic de droga, en concret de marihuana, a través d’un club cannàbic ubicat al carrer Pare Fità de Sabadell, ubicat entre el barri de Gràcia i la zona sud.

A finals del mes passat, els agents de la Policia Nacional van detenir a quatre persones responsables d’una associació cannàbica amb seu a Sabadell. Es van decomissar també 11 quilos i mig de marihuana en cabdells, 500 grams de pol·len de marihuana i 300 grams d’haixix. A més van desmantellar dues plantacions al municipi de Terrassa, que abastien el club de Sabadell, des del que es venia la droga als consumidors. Uns dies més tard, els agents van desmantellar una nova plantació a Terrassa i en van detenir el seu responsable, confiscant 500 plantes de marihuana. Els cinc detinguts van ser posats a disposició judicial i ara estan en llibertat amb càrrecs a l’espera de judici.

A voltes amb els clubs de cànnabis

És una de les operacions més rellevants dutes a terme des de la comissaria de Sabadell, tenint en compte que és un tipus d’activitat que ha crescut en els darrers anys de forma continuada. La Policia manté que els clubs de cànnabis s’usen sovint com a tapadora per a vendre drogues.

L’Audiència de Barcelona va avalar recentment en una sentència les associacions cannàbiques, sempre que estiguin degudament inscrites al registre i limitin el consum de marihuana a socis a l’interior del local, encara que aquesta regulació no empara el cultiu i distribució de la droga.

Comments are closed.