Foto portada: reclamación por el IES Can Llong y el CAP. Autor: David B.

El CAP Can Llong es licitarà l’any 2017 per començar a funcionar a principis del 2019

Després d’un llarguíssim procés, el Centre d’Atenció Primària del barri de Can Llong serà una realitat. Així ho ha anunciat aquest dijous l’Ajuntament, mitjançant un comunicat.

Segons la planificació donada a conèixer pel consistori, el Servei Català de la Salut iniciarà els procediments per a redactar el projecte d’obres dins l’exercici 2016. Es tramitarà per licitar-lo a finals de l’any vinent amb la previsió, si es compleix el calendari que preveu poc més d’un any d’obres, d’entrar en funcionament durant el primer quadrimetre de l’any 2019.

Podem dir que al 2020 Sabadell haurà avançat molt en garantir el dret a la protecció de la salut i a una atenció sanitària de qualitat”, assegura el regidor de Salut, Ramón Vidal (Unitat pel Canvi).

La construcció del CAP Can Llong forma part del que el consistori ha anomenat Pacte de Salut, que han de signar mitjançant un conveni l’Ajuntament i el Servei Català de la Salut. També s’estableix elaborar el Pla Director d’espais de l’hospital Parc Taulí, reclamat pel Parlament fa pocs dies. I la cessió dels quatre milions d’euros del pressupost municipal per nous espais d’urgències al Taulí (més info: ‘L’ampliació de les urgències del Taulí entrarà en funcionament l’any 2019‘)

Foto portada: cartells reclamanant el CAP Can Llong, al barri, l’any 2014. Autor: David B.