Foto portada: canvis en la mobilitat pel tancament de l'estació de Sabadell Centre.

El tancament de Sabadell Centre obligarà a tallar el trànsit del carrer de l’Estació

L’estació Sabadell Centre tancarà per obres a partir d’aquest divendres i fins el 19 de novembre. Els treballs obliguen a implantar un seguit de canvis de circulació a la zona. El més destacat, el tall del carrer de l’Estació.

A partir de dilluns vinent, el carrer de l’Estació estarà tallat entre els carrers de Casanovas i Bosch i el carrer de Tres Creus pels veïns i entre els carrers de la Indústria i Tres Creus per la resta de vehicles. Aquest canvi implica que s’entrarà al Centre des de la Gran Via pel carrer de l’Illa. A més, per permetre la mobilitat dels veïns i serveis s’invertirà el sentit de circulació del carrer de Casanovas i Bosch. Aquestes mesures seran vigents mentre durin les obres a Sabadell Centre (més info: ‘Sabadell Centre tancarà el 23 de juliol‘).

Canvis a Sabadell Sud

D’altra banda, al voltant de l’estació de Sabadell Sud també s’aplicaran canvis, que entren en vigor ja aquest mateix dimarts. A Campoamor s’ubicarà la parada d’autobusos llançadora que Renfe habilitarà per fer el recorregut entre Sabadell Sud i Sabadell Centre mentre durin les obres. L’aparcament de la plaça d’Enric Morera veurà reduït un carril per col·locar-hi la parada del bus. El carrer del doctor Mata canviarà de sentit per facilitar l’accés a la parada.

Foto portada: cartell informatiu amb els canvis a la zona Centre.