Cavalcada

La cavalcada de Sabadell, carrer a carrer

La cavalcada de reis de Sabadell és la principal rua que se celebra cada any a la ciutat. A més, és l’única que recorre Sabadell de punta a punta, amb un recorregut superior als set quilòmetres, amb més de 500 persones involucrades.

El recorregut de la cavalcada és molt conegut per la ciutadania sabadellenca, ja que és inalterable des de fa molts any malgrat els canvis en la morfologia urbana de Sabadell. En aquesta ocasió, la cavalcada sortirà des del nord, entre l’avinguda de les Palmeres i l’avinguda de Matadepera i acabarà a la plaça de la Nova Creu, en el límit sud entre Sabadell i Barberà. Podeu veure el recorregut íntegre al mapa de Google que inserim a sota.

De fet, la cavalcada recorreu la ciutat per l’eix nord-sud, com fan bona part de les línies de bus (1, 2 i 3, bàsicament). És a dir, baixarà per l’avinguda de Matadepera i l’avinguda de la Concòrdia per esquivar l’Eix Macià i encarar la Creu Alta des de Francesc Layret. Un cop a la carretera de Prats de Lluçanès, tot recte fins a la carretera de Barcelona, passant per Onze de setembre, la Via Massagué, el passeig Manresa, el passeig de la plaça Major, la Rambla i l’avinguda de Barberà.

Si es compleixen els horaris (normalment sí) la cavalcada haurà acabat a les 21 hores. Teniu tres hores per a trobar el vostre punt des d’on seguir-la. Si ens feu arribar les vostres fotos de la cavalcada dient el carrer des d’on la seguiu, les publicarem. Podeu fer-ho a Twitter etiquetant-nos (@iSabadellcat), a Facebook o a Instagram.