Avinguda de Barbera

Nou asfalt per a l’avinguda de Barberà

L’Ajuntament realitzarà tasques de millora del paviment de la calçada de l’avinguda de Barberà del barri de l’Eixample durant el proper cap de setmana.

Les obres consistiran en asfaltar tota l’avinguda, des de la Gran Via fins al passeig dels Almogàvers. Els treballs s’emmarquen dins el projecte de millora de calçades i voreres de diversos carrers de la ciutat.

El dissabte 24 d’octubre (si el temps ho permet) es durà a terme l’asfaltat del carrer i el diumenge 25 es realitzaran els treballs de pintura i senyalització del vial.

Durant tot el dissabte l’avinguda de Barberà estarà tallada al trànsit i els usuaris dels guals d’aquesta avinguda no podran ni entrar ni sortir. En canvi els usuaris dels guals dels carrers adjacents podran accedir en sentit contrari a la marxa habitual. El diumenge s’anirà obrint poc a poc el trànsit mentre es vagin acabant els treballs de pintura i senyalització.

Durant la setmana es començaran a fer treballs previs que podrien comportar afectacions puntuals al llarg de l’avinguda.

Foto portada: imatge d’arxiu del ferm de l’avinguda de Barberà. Autor: David B.