Foto portada: zona d'aigues del parc de Tierno Galván, a Can Rull, aquest matí. Autor: J.d.A.

Reclamen que s’activin les fonts ornamentals de la Via Alexandra

Després de reunir-se amb els representants veïnals, el grup municipal de Ciutadans reclama que es posin en marxa les fonts ornamentals de la Via Alexandra, a Can Rull. El regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero (ERC), assegura que així es farà tan aviat com sigui possible.

Durant l’època de les retallades, que també van arribar a la corporació municipal, es va optar per reduir consums, tant en l’enllumenat com en l’aigua. Així algunes fonts ornamentals de Sabadell van ser desactivades. Han passat, però, un parell o tres d’anys i encara hi ha elements d’aigua que no funcionen. Un d’ells està situat a l’anomenat Parc de Tierno Galván, al costat de la Via Alexandra, al peu de l’escola bressol Andreu Castells i al costat d’unes pistes de petanca.

Després de reunir-se amb entitats veïnals, el grup municipal de Ciutadans demana que la font es posi en marxa d’una vegada, especialment ara a l’estiu i en una zona on predominen els paviments durs.

“Fa més d’un lustre que no surt aigua de la font i l’espai s’ha convertit en un focus de males herbes i brutícia”, assegura el portaveu municipal de C’s, Adrián Hernández.

L’edil del partit taronja responsabilitza al quatripartit de no tenir prou cura del “manteniment de la via pública”.

Guerrero (Espai Públic): “l’activarem tan aviat com sigui possible”

Hernández insisteix que la font ajudaria a refrescar la zona. Hi coincideix el responsable d’Espai Públic, Xavier Guerrero (ERC), qui assegura que la zona d’aigues es posarà en marxa “tan aviat com sigui possible”. Si fer-ho no implica una gran inversió, serà en les properes setmanes. Però el regidor avisa, tem gairebé, que després de tants anys sense aigua per les canonades, ara calgui fer una reparació més costosa. “Si fos així, activar les fonts hauria d’esperar”, detalla el regidor republicà.

Foto portada: zona d’aigues del parc de Tierno Galván, a Can Rull, aquest matí. Autor: J.d.A.