9N

Sabadell preveu 54 punts de votació per l’1-O als set districtes

Sabadell tindrà 54 punts de votació pel referèndum de l’1 d’octubre, segons la previsió actual i a l’espera del que pugui passar durant les 72 hores prèvies a la convocatòria. La majoria dels espais són els habituals, a excepció de mitja dotzena, on hi ha canvis a causa de la no cessió per part d’escoles concertades.

Segons la previsió que ha fet pública a Twitter la campanya Sí per canviar-ho tot, vinculada a la CUP, hi haurà 54 col·legis electorals, repartits entre els set districtes de la ciutat. Són els següents:

D’altra banda, Esquerra Republicana ha resumit a través d’un missatge a les aplicacions de missatgeria els col·legis electorals, afegint que es votarà “on sempre” a excepció de cinc casos:

Canvis als col·legis electorals, segons ha difòs ERC.
Canvis als col·legis electorals, segons ha difòs ERC.

Així, a falta de 72 hores per l’1 d’octubre, i amb la incertesa del moment actual, hi ha previst el següent dispositiu.

Una desena de col·legis electorals al districte 1 (sis al Centre, dos a Sol i Padrís, un a l’Eixample i un a Hostafrancs).

Al districte 2 hi ha previstos set col·legis, cinc a la Creu Alta i dos a Can Puiggener.

A la zona nord es preveuen 10 espais de votació (tres a Ca n’Oriac, dos a Torreguitart, dos a La Roureda, un a Can Deu, un a Sant Julià i un al Torrent del Capellà).

Al districte 4 hi haurà també una desena d’espais (quatre a Can Rull, dos a Can Llong, dos a la Concòrdia, un a Can Borgonyó i un a Cifuentes).

Al districte 5 es preveuen set col·legis (tres a Gràcia, tres als Merinals i un a Can Feu).

A la zona sud el dispositiu per l’1-O es preveuen set col·legis (quatr a la Creu de Barberà, dos a Campoamor i un a Espronceda).

Finalment, al districte setè, dos a Torre-romeu i un al Poblenou de la Salut.

Foto portada: meses electorals al 9N. Autor: J.d.A.