Plaça Navacerrada

Finalitza la reforma de la plaça Navacerrada, davant la biblioteca del Nord

La remodelació de la plaça de  Navacerrada, entre Ca n’Oriac i la Plana del Pintor, ha acabat i l’espai ja està obert a la ciutadania, segons ha informat l’Ajuntament aquest divendres. 

A la zona s’han invertit uns 300.000 euros en un projecte coordinat per l’anterior govern en consens amb els veïns dins el marc de l’anomenada Àgora Nord. Segons fonts municipals, s’ha ampliat l’espai de plaça i s’ha pacificat el trànsit a la zona, molt propera a la biblioteca del Nord. Es dona preferència als vianants. L’alcalde accidental Pol Gibert ha visitat les obres aquest divendres, amb la regidora de Desenvolupament Urbà, Mar Molina. Gibert ha assegurat que volen “comprovar en primera persona” les actuacions que es fan a l’espai públic. Gibert destacada que ara els veïns tindran un espai més ampli i renovat.
Amb les obres s’ha eliminat un tram de calçada al carrer de Moncayo, que partia en dos la plaça. La Ronda Navacerrada a més ara discorre al mateix nivell que les voreres i s’ha eliminat un sentit de circulació. La nova plaça compta amb dos espais diferenciats: un d’obert sense arbres per poder fer-hi activitats que serveix, a més, d’accés als habitatges del carrer del Moncayo i un segon, a tocar la ronda de Navacerrada, on s’han ubicat nous arbres i bancs.

Foto portada: regidors i tècnics, visitant la plaça aquest matí. Autor: Ajuntament / cedida.