Foto portada: exterior de la nau clausurada per l'Ajuntament. Autor: David B.

Els veïns havien alertat l’Ajuntament de “gent estranya” al voltant de la nau de la violació

Els veïns de la nau del barri de Can Feu de Sabadell on s’ha produït aquest diumenge una agressió sexual denuncien que estava ocupada des de feia més d’un any. La nau era propietat de Solvia i l’Ajuntament era conscient que hi havia ocupants a dins. 

La presidenta de l’Associació de Veïns de Can Feu, Carme Farràs, ha explicat que l’antiga fàbrica tèxtil on s’han produït els fets va tancar fa anys i que estava en mans de Solvia. Alhora, ha destacat que la nau, situada al número 36 del carrer Germans Farguell, està en una zona del barri “poc il·luminada” i per on “fa por passar”. Farràs també ha manifestat que s’havia alertat diverses vegades la policia i el consistori de “moviments i gent estranya” a l’entorn de la fàbrica.
Segons explica Farràs, la nau estava ocupada per un grup de persones que “feien soroll i increpaven la gent” i que sovint “es posaven a beure a la plaça Cambó”. Tot plegat en una zona on, denuncia la presidenta, algun veí havia patit “robatoris” o s’havien trobat “cotxes oberts” o amb els vidres trencats.

Foto portada: entrada de la nau precintada per l’Ajuntament, aquest dilluns. Autor: David B.