Foto portada: accessos al Parc de les Aigües, aquesta tarda. Autor: J.d.A.

El Parc de les Aigües es comença a intuir

El Parc de les Aigües, al barri de Can Llong, comença a agafar forma, a l’espera de l’inici d’obres del parc pròpiament dit. Ara per ara s’ha solventat l’accés a una de les promocions de VIMUSA, i s’han marcat alguns dels camins del futur parc. Representants del govern municipal han visitat les obres aquesta tarda. 

De moment, s’han dut a terme les dues primeres fases, amb un pressupost de 259.000 euros. La tercera fase, en realitat la més important, ja que comporta construir el parc realment, costarà quatre milions d’euros, les obres començaran abans de la propera primavera i s’allargaran un any. Per tant, el projecte s’acabarà l’any 2020 i encara no s’ha arribat ni al 10 per cent de la inversió. “Parlem d’una inversió molt important, la principal que tenim ara a la ciutat, i volem que sigui un parc de ciutat”, ha assenyalat el tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez.

Com serà el Parc de les Aigües?

Tal com es va presentar en el seu moment, el parc respectarà la topografia de la zona, amb pujades i baixades. Es configurarà un traçat per conduir les aigües i diversos espais: d’estada, d’aigua, naturalitzats, de jocs infantils i de restauració. Serà el primer i únic parc de Sabadell que tindrà horaris, ja que a la nit es tancaran les portes. I al cim del parc hi haurà un element singular, una passarel·la que donarà a parlar, per potenciar les vistes al Tibidabo, el Montseny i el parc natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac.

Més info: “El Parc de les Aigües farà honor al seu nom

Foto portada: placa al Parc de les Aigües, aquest matí. Autor: J.d.A.