Foto portada: Mossos sortint de l'Andreu Castells, aquesta tarda. Autor: J.d.A.

Els Mossos precinten l’Andreu Castells; alguns punts tanquen abans d’hora

Cap a les cinc de la tarda, els Mossos d’Esquadra s’han personat a l’escola Andreu Castells, al barri de Can Rull. Després d’entrar al centre, han precintat l’escola. Però els agents han marxat de l’espai sense urnes.

De fet, tot indica que les urnes han sortit per un altre espai, abans de l’entrada dels Mossos d’Esquadra. Els agents de la policia han precintat la porta d’accés al punt de votació, on hi ha hagut un parell de meses electorals. En aquest centre s’ha hagut de votar sense sobres i apuntant els noms a mà.

Després de precintar el centre, els Mossos han marxat, amb dues furgonetes d’antiavalots, un vehicle tot terreny i un de paisà. Els voluntaris proreferèndum s’han desplaçat a donar suport a altres escoles de la zona, com l’escola Mas Boadella o Can Llong.

Per altra banda, alguns punts de votació han tancat abans d’hora. Segons les fonts consultades, per custodiar les urnes. A l’IES Ferran Casablancas han tancat abans d’hora cinc de les sis meses. Una acció similar s’ha pres a l’IES Escola Industrial. A les sis de la tarda es podia votar a l’escola Miquel Carreras, a Ca n’Oriac, i al Joaquim Blume, a Sol i Padrís, i la biblioteca del Sud.

Segons el Comitè de Defensa del Referèndum, a les set del vespre quedaven oberts 23 punts de votació a Sabadell.

Escrutini independentista

A les vuit del vespre, les entitats sobiranistes han convocat els seus seguidors a seguir l’escrutini des de la plaça del doctor Robert. S’ha instal·lat una pantalla gegant i hi haurà servei de beguda i menjar.

Foto portada: Mossos sortint de l’Andreu Castells, aquesta tarda. Autor: J.d.A.