Plaça de la Llibertat. Autor: M.Tornel

La polèmica de la petanca a la plaça de la Llibertat: anuncien una nova àrea infantil

Encara amb la polèmica per la instal·lació de vuit pistes de petanca al barri de la Concòrdia, just al costat de l’escola Font Rosella, que ha sublevat part del barri i alguns agents polítics de la ciutat, l’Ajuntament ha fet públic que la zona de jocs infantils triplicarà el seu espai. 

L’actuació complementa les obres de les vuit pistes de petanca, i s’ha de concretar aquest any 2019, amb nous jocs infantils i un total d’espai que triplicarà la zona de jocs actuals. Segons el consistori, el projecte recull les propostes veïnals.

“Hem atès les demandes veïnals a tota la ciutat, ben justificades, per tenir unes àrees de jocs infantils que estaven en massa casos en un estat lamentable, fruit de l’abandó de manteniment de l’espai públic de la ciutat que hem patit des de fa força anys”, assegura el tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez.

Les obres s’emmarquen en el pla de renovació de més de 150 àrees de jocs infantils, pendents d’adjudicació.

“El barri de la Concòrdia tindrà una àrea molt potent de jocs infantils, tots pensats per a totes les capacitats de mobilitat dels infants. Volem un espai públic de qualitat i per a tothom, i aquesta intervenció ho demostra”, diu el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero.

En tot cas, els treballs que ara s’anuncien han de començar a mitjans d’any.

Foto portada: obres de la petanca a la plaça de la Llibertat. Autor: M.Tornel.