Vapor Turull

150.000 euros per reformar una part del Vapor Turull

La Junta de Govern Local ha aprovat invertir 150.000 euros en reformar una part del Vapor Turull. S’hi instal·laran jocs infantils i un escenari sota una pèrgola metàl·lica habilitant ombra.

Quan s’hagin fet les obres, una part de l’aparcament que hi ha al costat del Vapor Turull es transformarà en un espai lúdic d’ús públic. La proposta té un pressupost d’uns 150.000 euros i sorgeix del procés participatiu Construint Ciutat de l’any 2016, on va tenir al voltant d’un miler de vots (més info: ‘Quatre nous projectes seleccionats al Construint Ciutat‘).

“Cal que generem nous àmbits de gaudi amb més verd, ja que al centre hi falten parcs i zones verdes”, diu el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero.

S’hi instal·laran jocs infantils sobre un sorral i una pèrgola metàl·lica. També un escenari fix d’uns 8×4 metres i uns 25 centímetres d’alt i diversos bancs. Es plantaran una dotzena de lledoners i s’ampliarà l’enllumenat. La zona lúdica i l’aparcament estaran separats per una tela metàl·lica de dos metres d’alt.

Guerrero assegura que es buscaran noves places d’aparcament en zones properes “tot i que hi ha prou oferta d’aparcament per cotxes al centre de Sabadell”.

Foto portada: el Vapor Turull, en una imatge d’arxiu. Autor: David B.