Foto portada: bar Davy, al 75 del carrer Pérez Moya. Autor: @aj_sabadell via Twitter.

Precintat un bar per consum de drogues a la Creu de Barberà

La setmana passada una desena de dotacions policials van trobar-hi gent consumint marihuana i cocaïna. També targetes de transport falsificades. Però només era la gota que feia vessar el vas perquè les queixes veïnals venien de molt i molt lluny. Aquesta setmana finalment la Policia Municipal ha precintat el bar. 

L’establiment està ubicat al carrer de Pérez Moya, a La Creu de Barberà, prop de la Ronda Santa Maria, i acostumava a tancar a altes hores de la matinada, no sense crits i molèsties al veïnat. Finalment s’ha precintat per tinença de drogues, tolerància al consum de substàncies estupefaents i falsificació de document públic (les citades targetes T-10 de transport). La Policia Municipal va obrir diligències la setmana passada i l’expedient tramitat és per faltes molt greus, que possibiliten el precintat del local.

“El precinte s’ha dut a terme per evitar que es perpetuïn situacions com aquestes en el temps i causin molèsties al veïnat. D’aquesta manera donem resposta a episodis d’incivisme que posen en perill la convivència de la ciutadania. Aquest govern tindrà tolerància zero davant l’incivisme i la delinqüència”, assegura el tercer tinent d’alcaldessa i responsable de Seguretat i Civisme, Jesús Rodríguez.

La setmana passada un ampli dispositiu de Mossos d’Esquadra, Policia Municipal i Policia Nacional es van presentar a l’establiment, i van obrir denúncia (més info: ‘Ampli operatiu policial a La Creu de Barberà‘).

Foto portada: bar Davy, al 75 del carrer Pérez Moya. Autor: @aj_sabadell via Twitter.