Torreromeu

Talls de trànsit al camí de Torre-romeu

El proper dimarts 19 d’abril començaran les obres de reparació del mur entre el carrers de l’Onyar i el camí de Torre-romeu. Les obres afectaran al trànsit i al servei d’autobús.

Les obres comportaran el tall del trànsit en ambdós sentits al camí de Torre-romeu, entre la ronda de l’Ebre i el carrer de Segre. Es podrà accedir al carrer de l’Onyar, però també quedarà tallat entre els carrers del Francolí i del Congost. Degut als treballs s’eliminarà la zona d’estacionament a tot el carrer de l’Onyar, i es canviarà l’emplaçament d’alguns contenidors d’escombraries. Els guals del carrer d’Onyar, entre els carrers del Francolí i el Congost, quedaran sense accés. El carrer del Congost quedarà sense continuïtat i s’habilitarà el doble sentit de circulació per a l’accés dels veïns. També hi haurà una zona d’aparcament provisional al camí de Torre‐romeu, a la part més propera al carrer del Segre.

Afectacions al bus

Es veuran afectades les línies L4, L44 i F4, així com la línia L23, que modificaran el recorregut. En  sentit  Centre, circularan per la ronda de l’Ebre, el carrer del Guadiana i el carrer de Flamicell, en el seu recorregut  habitual,  fent  les  parades  existents  fins  al  carrer  del  Segre,  on  es desviaran a la dreta per agafar el carrer de la Noguera Pallaresa, sense fer parades, per sortir a la ronda de l’Ebre i continuar el recorregut. Quedarà sense servei la parada del carrer del Segre.

En sentit del Poblenou i Can Roqueta, des del camí de Torre‐romeu les línies L4, L44 i F4 giraran directament a la ronda de l’Ebre, on es fa una nova parada provisional a la mateixa ronda de l’Ebre amb el carrer del Guadiana, que comptarà amb un nou pas de vianants amb semàfor. Quedaran sense servei la parada del camí de Torre‐romeu i les dues parades del carrer de la Noguera Pallaresa.

Foto portada: imatge del camí de Torreromeu. Autor: Google Street View