Primer pla de dos cotxes cremats al barri de la Creu Alta de Sabadell el 7 de novembre de 2017. (Horitzontal)

Virulenta crema de contenidors afecta a una vintena de vehicles

Nit complicada pels serveis d’emergències i seguretat a Sabadell. S’ha produït una nova crema de contenidors, aquesta especialment virulenta. De nou, centrada al barri de la Creu Alta i de nou cap a les tres de la matinada. Segons la Policia ha afectat mitja dotzena de vehicles i una desena de contenidors.

Segons la informació oficial de la Policia Municipal els fets s’han produït davant els números 200 i 229 del carrer de Castellar. En total, han cremat una desena de contenidors, afectant mitja dotzena de vehicles. Un dels cotxes ha quedat totalment calcinat. Els fets s’han produït cap a les 3.27 hores i Bombers i agents de la policia s’han desplaçat fins al lloc dels fets. Fonts policials han assegurat a iSabadell que tenen identificat un sospitós, però que cal enxampar-lo in fraganti.

No obstant, diverses fonts han precisat a aquest digital que l’incident ha anat molt més enllà aquesta nit. De fet, hi ha hagut més contenidors cremats, tant al carrer de Vila Cinca cantonada Canonge Joncar com al carrer Agnès Armengol cantonada Canonge Joncar com al carrer Fra Batlle. En total, 15 vehicles afectats i 18 contenidors cremats, afectant també algunes façanes i instal·lacions elèctriques. Tots els focs s’han produït a partir de les 3 de la matinada i de forma gairebé consecutiva.

La xifra encara puja més, segons han precisat Bombers al canal 3/24. Segons aquesta informació, la destrossa ha ascendit fins els 21 contenidors cremats i ha afectat 25 vehicles de forma parcial.

Foto portada: un dels vehicles incendiats, aquest matí. Autor: ACN.