El sisè concurs #EstiuSabadell ja té guanyador

Durant el mes d’agost i fins després de la Festa Major des de iSabadell us hem fet una crida per enviar-nos fotos del vostre estiu i de la Festa Major de Sabadell per poder participar al concurs #EstiuSabadell, que ha arribat a la seva sisena edició.

Hem rebut més de 300 imatges, de les que s’han seleccionat unes 160 per valorar per la seva qualitat. El jurat s’ha reunit aquest dijous per part dels fotògrafs de iSabadell, David B. i Sandra Díaz. També hi ha participat el membre del Càmera Club Sabadell Andreu Soler i David Rodríguez del departament de Comunicació i Relacions Institucionals del Corte Inglés, patrocinador del concurs. 

En aquesta edició del concurs que té com a premi una càmera GoPro Hero 7, valorada en prop de 330 euros aportada pel patrocinador del certamen, han proliferat, com no podia ser d’una altra manera, les imatges amb el mar o la piscina dins les composicions. També s’han rebut imatges de muntanyes i ciutats d’arreu del món. Podeu trobar totes les imatges publicades a l’àlbum inferior.

La foto guanyadora

El membres del jurat han considerat guanyadora una fotografia en blanc i negre on apareixen dos nens agafats de la mà corrent per una platja solitària, realitzada per Mónica Crusat.

#EstiuSabadell 2019 Mónica Crusat
Foto guanyadora del concurs #EstiuSabadell 2019, de Mónica Crusat.

Un dels membres del jurat, Andreu Soler (Càmera Club), assegura que “s’ha escollit aquesta imatge com a guanyadora del concurs perquè la imatge explica una història i que evoca sentiments de llibertat, d’estiu i de vacances”. David B. ha explicat que “la imatge té molta força, compositivament és correcta i evoca al temps lliure de l’estiu”.

Accèssit al concurs #EstiuSabadell Jan Santandreu
Accèssit al concurs #EstiuSabadell 2019, de Jan Santandreu

D’altra banda el jurat ha donat com accèssit una segona imatge, també en blanc i negre enviada per Jan Santandreu, que té un punt de vista diferent i original. David Rodríguez del Corte Inglés, ha manifestat que la imatge “té una visió diferent i original, difereix del més quotidià. També és un tipus de plànol contrapicat i difícil d’aconseguir de forma habitual”.

Des de l’equip de iSabadell contactarem amb la guanyadora per acordar amb ella l’entrega del premi. Així mateix, agraïm a tothom la seva participació, tant sigui a través de les xarxes socials com del correu electrònic i us emplacem a participar en la setena edició del concurs, l’estiu de l’any vinent.

Si voleu veure tota la selecció de fotografies ho podeu fer aquí: 

6è concurs #EstiuSabadell

Foto portada: imatges guanyadores de la sisena edició del concurs #EstiuSabadell.