Guanyadors concurs Estiu Sabadell 2018

Participa al sisè concurs #EstiuSabadell i guanya una Go Pro Hero 7

  • El diari digital de Sabadell condensa els concursos #EstiuSabadell i #FMiSabadell en un sol concurs. 
  • El Corte Inglés patrocina el concurs. El premi: una càmara GoPro valorada en prop de 330 euros. 

El diari digital de Sabadell posa en marxa aquest dissabte la sisena edició del concurs de fotografies #EstiuSabadell. Aquest any ho fem amb novetats: el premi incrementa el seu valor, amb una càmera GoPro valorada en 330 euros, i el patrocini d’El Corte Inglés. S’amplia el termini de presentació i així es fusionen els concursos vigents fins ara #EstiuSabadell i #FMiSabadell. Esperem la vostra participació!

Volem que ens envieu els vostres destins, els llocs que heu visitat o com esteu passant aquests dies. En aquesta edició el termini de presentació s’amplia i podeu enviar fotos fins el 15 de setembre, incloses les imatges de la Festa Major de Sabadell que fins ara tenien un concurs només per a elles.

Foto portada: imatges guanyadores del concurs #EstiuSabadell 2017.
Imatges guanyadores de la quarta edició concurs #EstiuSabadell 2017.

Només heu de pujar les vostres fotos a les xarxes socials, bàsicament Twitter i Instagram, però sempre amb l’etiqueta #EstiuSabadell. Si no sou de xarxes, i ho preferiu així, ens podeu enviar un màxim de tres imatges (no més) per correu electrònic a l’adreça promocions@isabadell.cat. Nosaltres farem el recull d’imatges, les seleccionarem, publicarem i valorarem. La millor imatge tindrà premi, i hi haurà un accèssit, que gaudirà del premi si el guanyador no respon les comunicacions de iSabadell un cop contactem amb ell.

Foto portada: a l'esquerra, la foto guanyadora enviada per @dobon_1. A la dreta, la finalista, enviada per @prinom.
Fotos guanyadores de la tercera edició., l’any 2016

Una selecció de les imatges que rebem seran publicades a iSabadell, a la nostra pàgina de Facebook, on com sabeu tenim més de 18.000 seguidors, al perfil de Twitter, amb més de 11.000 seguidors, a Instagram, i en un àlbum de Flickr.

Foto portada: les dues fotos guanyadores de la segona edició del concurs #EstiuSabadell.
Les dues fotos guanyadores de la segona edició del concurs #EstiuSabadell.

Podeu enviar moments especials o quotidians, a casa, a la piscina, la platja o el vostre racó favorit. Al costat d’un monument. Llegint. Rient. Ballant. Una tarda de tempesta. Un dia de tranquil·litat. Esport. Natura. Muntanya. Per què no gastronomia o estones al voltant d’una taula? Tots aquells moments, quotidians o irrepetibles, que us recordin que esteu a l’estiu. Podeu enviar imatges tant en color com en blanc i negre, originals o retocades, selfies o no.

Fotos guanyadores de la primera edició del concurs #EstiuSabadell
Fotos guanyadores de la primera edició del concurs #EstiuSabadell

En aquesta sisena edició ampliem els termini més que mai per afavorir la participació, que ha estat al voltant de les 200 fotos any rere any al concurs #EstiuSabadell i d’un centenar al ja extint concurs #FMiSabadell.

Podeu compartir i etiquetar les fotos des del dissabte 3 d’agost fins el 15 de setembre a les 23.59 hores. Durant la setmana següent farem públic el veredicte, i el nom del guanyador i també de l’accèssit.

Atenció: important!

Com sempre, la participació queda limitada a tres fotografies per perfil social a Instagram o Twitter. Si n’etiqueteu més, només tindrem en compte les tres primeres que va etiquetar a partir del 3 d’agost. És a dir, si etiqueteu totes les fotografies a Instagram amb #EstiuSabadell només valorarem les tres primeres. A l’hora de valorar les imatges, tindrem en compte els requisits tècnics, com la composició, il·luminació, i d’altres com la vinculació entre la fotografia i l’estiu i l’espontaneïtat.

El Corte Inglés patrocina el concurs

En aquesta sisena edició, El Corte Inglés patrocina el concurs de fotos #EstiuSabadell. Un membre d’El Corte Inglés formarà part del jurat i l’entrega del premi, una càmera GoPro Hero 7, que entreguem com a cortesia del patrocinador, serà al centre comercial de l’avinguda de Francesc Macià la segona quinzena de setembre.

Jurat

El jurat està format per l’equip de fotografia de iSabadell, un membre de la principal entitat fotogràfica de la ciutat, el Càmera Club Sabadell i un membre d’El Corte Inglés. El director de iSabadell coordinarà el jurat, amb veu però sense vot.

Selecció i publicació

iSabadell podrà publicar les fotos enviades, o una selecció, tant al portal web com a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i Flickr. L’enviament de fotos amb l’etiqueta #EstiuSabadell implica l’acceptació de les condicions i l’autorització a iSabadell per a l’ús referit.

Foto portada: imatges guanyadores del concurs de fotos #EstiuSabadell l’any passat.