Silvia Congost: conferència sobre autoestima i dependència emocional

Autoestima i dependència emocional és la última de les tres conferències , organitzades per Salut Mental Sabadell sobre les emocions.

En un context social de continues transformacions, es fa evident que la nostra salut, el nostre equilibri personal i les nostres relacions depenen de la manera com gestionem i expressem les nostres emocions. Amb l’ objectiu de conèixer millor les nostres emocions i les de les persones que ens envolten, i de tenir recursos per millorar en l’expressió i gestió de les emocions, l’entitat ha organitzat un cicle de tres conferències de la mà de tres experts sobre un tema tan interessant com necessari.

Va obrir el cicle Anna Forés, pedagoga, professora de la UB. Coautora del llibre La resiliencia: Crecer desde la adversidad. Va parlar sobre “les emocions, gestió positiva, qualitat de vida”.

Can Gambús

El psicòleg i psicoterapeuta Miguel Martin, va tractar “L’aplicació de la Intel·ligència emocional”. Tancarà el cicle Silvia Congost, psicòloga i experta en dependència emocional. Autora dels llibres Si duele no es amorCuando amar demasiado, es depender, Autoestima automàtica. Serà el proper 16 de maig, a les 18:30 hores al Casal Pere Quart de Sabadell.

Sobre Salut Mental Sabadell

L’associació Salut Mental Sabadell, és una entitat sense ànim de lucre que te 21 anys de trajectòria a Sabadell. Una trajectòria marcada per la implicació al territori amb la missió de potenciar la salut mental en la comunitat en general i, especialment, aquelles persones que experimenten les conseqüències d’un problema mental.

En l’àmbit de la intervenció formativa i de sensibilització, Salut Mental, participa en el projecte Ciutat i Escola, amb la finalitat de promoure dins els centres formatius els valors bàsics que ajuden a la persona en el seu correcte desenvolupament personal i social dins la comunitat. En les sessions per l’alumnat dels IES promovent el valor de la igualtat, dins la diversitat eradicant actituds de discriminació. A les sessions per a nens i nenes de primària promovent l’educació d’uns valors cap a la cultura del respecte, la igualtat i la solidaritat, mitjançant el conte.