Foto portada: Vladys, celebrant el seu gol. Autora: Dihor.

Un gol de Vladys en el minut 91 dona tres punts vitals al CE Sabadell (2-1)

Un gol de cap de Vladys Kopotun en el minut 91 val el seu pes en or i dona tres punts vitals al Centre d’Esports Sabadell en un partit clau per salvar la categoria. Els arlequinats s’han imposat al Cornellà a la Nova Creu Alta. Els del Baix Llobregat s’han avançat en el 16 però Domènech ha retallat distàncies abans del descans i Vladys ha culminat la remuntada al fil del minut 90. Tres punts d’or per al Sabadell.

Cano ha plantejat canvis en l’onze inicial, del que han caigut Vladys i Gualda. Tornava Baselga després de la lesió. En el minut 10 el Cornellà ha avisat, amb un remat de cap al travesser. Cinc minuts més tard s’ha avançat l’equip del Baix Llobregat, amb un gol de Toni Arranz que ha despertat els pitjors malsons arlequinats. El Cornellà llavors ha plantat l’autobús en defensa. No obstant, el conjunt de Cano ha pogut reaccionar i empatar el partit abans del descans, mitjançant un remat des de la frontal de Marc Domènech. El seu primer gol de la temporada.

Domènech, durant el Sabadell - Cornellà. Autora: Dihor.
Domènech, durant el Sabadell – Cornellà. Autora: Dihor.

En el minut 56, Vladys ha entrat al camp, substituint Jordi Calavera. L’atac arlequinat no ha acabat de rutllar. Baselga ho ha intentat de xilena però ha marxat alta al 63. El Sabadell no ha estat gens fi ni en la circulació de la pilota ni de cara a porta, amb un Cornellà, a qui l’empat servia de tant poc com al Sabadell, cada cop més atrinxerat en defensa.

En la recta final, el Sabadell ha avançat posicions. Adbe ho ha intentat en el 82 però el seu xut ha marxat fora. Amb l’esquerra ha xutat Marru en el 86 però també fora. Abde ha tornat a generar perill en el 87 però no ha acabat bé la jugada. Manel, amb només cinc minuts per endavant, ha entrat per un fos Baselga en el 88.

Vladys Kopotun ha marcat un gol que pot valdre la permanència. Autora: Dihor.

Cinc minuts d’afegit. I sobrepassant el minut 90, Marru passa a Astals, que s’interna per la banda, la passa i marca Vladys Kopotun amb un gran remat de cap. El quart gol de la temporada per a l’ucranià. Èxtasi a la Nova Creu Alta entre els més de 5.000 assistents aquesta tarda de dissabte.

Amb el xiulet final, celebració i alegria entre l’equip i l’afició. Festa al Gol Nord. I el Sabadell, que es treu un pes de sobre, almenys, dormirà aquest dissabte fora del descens. El Sabadell li treu tres punts, i l’average, al Cornellà, a falta de 15 en joc. Per sota queden Logroñés i Rayo Majadahonda.

CE Sabadell 2: Ortolà, Astals, Calavera (Vladys, 57), Resta, Amelibia, Pujol (Herrero, 71), Soto (Marru, 71), Doménech, Moyano, Abde, Baselga (Manel, 88).
UE Cornellà 1: Miño, Simón (Luisao, 68), Andreu, Ríos, Vergés (Mas, 48), Teddy, Armando, Arranz, Caballero, Gonpi, Tenas (Vilaplana, 68).
Gols: Toni Arranz (0-1) minut 16; Marc Doménech (1-1) minut 39; Vladys (2-1) minut 91.
Incidències: 5.188 assistents

One Comment

1. Pingback: El Sabadell es complica la vida amb una golejada inacceptable a Salamanca