El Fuenlabrada guanya al 91 i deixa tocat al Sabadell

El Sabadell ha perdut 0-1 contra el Fuenlabrada amb un gol al minut 91 de Diego Gómez. Els crits de ‘Miki vete ya’ dedicats a l’entrenador Miki Lladó s’han deixat notar força i han augmentat els xiulets d’una afició molt descontenta per la lamentable segona part dels locals. El Sabadell queda amb set punts en set jornades, unes xifres de descens i amb una aposta esportiva més forta que la temporada passada per no ser a baix.

Són quatre derrotes en set partits amb dues victòries contra el Sestao River – el pitjor rival d’aquest 2023 – i l’altra al minut 95 contra Osasuna Promesas. El Sabadell queda de nou a un pas de la zona de descens i el públic ja s’ha començat a cansar de veure l’equip lluitant a la zona baixa de Primera Federació per tercera temporada seguida. L’estiu de 2020 el Sabadell estava a Segona A. Avui ha estat un avís aquesta derrota.

Millor a la primera part

La primera part es resumeix en l’última acció. Una triple aturada del porter visitant Belman a rematades de Marcos Baselga, Antonio Moyano i Manel Martínez en una ocasió immillorable per reflectir tot el domini arlequinat durant els primers 45 minuts.

Cristian Herrera ha estat el millor a la primera part. Autora: Sendy Dihor

El Sabadell ha portat el pes del joc durant el primer temps amb una marxa més que fa una setmana contra el Sestao. La novetat ha estat l’absència per primer cop a la temporada de David Astals en el retorn de Pablo Monroy al lateral i també la presència després de molts dies de Carlos Beitia per Àlex Gualda.

El Fuenlabrada, que arribava en zona de descens, s’ha limitat a defensar i només un xut alt de Barbosa ha estat l’unica oportunitat. En canvi, Antonio Moyano en un xut sec que ha desviat Belman, Pau Resta, en un córner que no ha rematat per poc, i Marcos Baselga, en un xut massa alt, han tingut les del Sabadell.

Desfeta total a la segona part

La segona part ha estat lamentable. El ‘Fuenla’ ha donat un pas endavant i ja al minut 47, Dani Nieto ha xutat massa alt quan l’ocasió era força clara. Lladó ha fet entrar David Astals i Àlex Gualda per Pablo Monroy i Carlos Beitia. Un xut molt llunyà d’Astals, i una relliscada de Baselga, molt desafortunat avui, no han arribat ni a opcions.

Els nous canvis de Vladys, Callejón i Nando per Baselga, Moyano i Manel tampoc han millorat l’equip, tot al contrari. Els canvis del ‘Fuenla’ han estat un altra història. Especialment amb l’entrada de Diego Ruiz. El Sabadell s’ha tirat enrera i un nou xut massa alt de Fer Ruiz ha estat un segon avís. Més clara encara ha estat el xut de Diego Ruiz que ha tocat el pal. Era el minut 79 i els xiulets han començat a sonar a l’estadi.

Miki Lladó ha estat el nom més escoltat a la part final del partit. Autora: Sendy Dihor

Quan s’ha aixecat el cartell de quatre minuts de prolongació, el ‘run run’ a la grada era més de salvar un punt per l’empat que de guanyar. Una nova pèrdua, aquest cop en defensa de Vladys, ha estat la gènesi del 0-1. Una plàcida centrada l’ha rematada Diego Ruiz a l’escaire de la porteria d’Ortolá que ha vist com els tres punts volaven.

‘Miki vete ya’

Aquest ha estat el resum final de part de l’afició en acabar el partit. Uns crits que s’han fet escoltar producte de la derrota final. Ja són quatre els partits que el Sabadell ha perdut. Dos fora de casa contra el Real Unión i Nàstic de Tarragona, equips situats en zona de play-off. I dos a la Nova Creu Alta contra SD Logroñés i avui contra Fuenlabrada, dos rivals de la zona baixa, que no es poden permetre.

CE: Sabadell: Ortolá; Monroy (Astals, min.55), Amelibia, Pau Resta, Toni Herrero, Carrión; Beitia (Alex Gualda, min.55), Moyano (Callejón, min.77(, Cristian Herrera; Manel (Nando, min.77), Baselga (Vladys, min.68)
Fuenlabrada: Belman; Barbosa, Lama, Alba, Sotillos, Galindo, Bravo (Cristóbal, min.71), Dani Nieto (Diego Gómez, min.60), Benítez (Duran, min.60), Fer Ruiz, Sergio Benito (Buer, min.92)
Arbitre: Tárraga Lájara. TG: Monroy/ Barbosa, Alba, Dani Nieto.
Gol: 0-1, min.91: Diego Gómez

Foto portada: Carlos Beitia superat per un rival del Fuenla. Autora: Sendy Dihor