El Sabadell cau davant el Villarreal B en un primer test desequilibrat

El Sabadell ha perdut per 4-0 davant el Villarreal B en el primer partit de la pretemporada. Amb només 8 dies d’entrenament l’equip de Miki Lladó s’ha vist les cares contra un rival de Segona A, de més qualitat i molt més rodat. Entre altres coses començarà la lliga el 13 d’agost i el Sabadell, dues setmanes després. Un penal inexistent ha iniciat la victòria groga i a la segona part, han caigut tres gols més amb un penal i dos a la recta final.

Miki Lladó ha donat els galons de capità al porter Adrián Ortolà en una primera mostra de confiança i poder per un jugador que va arribar al mes de gener. Un primer onze on també hi eren David Astals, Álex Gualda i Cristian Herrera, de la temporada passada. Davant el Villarreal B, de l’exarlequinat Miguel Álvarez, amb alguns jugadors de Primera.

Víctor Alvarez i Ferran Sarsanedas, els dos jugadors que són a prova per posar-se en forma després de dues llargues lesions han actuat 45 minuts cadascú. Ja no ha estat el porter Carlos Segura, renovat i cedit a L’Hospitalet, També han actuat els jugadors del B com el porter Sebas Koula, Suàrez, Moha Aljani, Dionou, Marruecos, Valter i Iván Tébar, en el seu retorn.

Inici arlequinat i penal inexistent

El Sabadell ha començat amb força i ràpidament han arribat dues accions de Marc Domènech i Pablo Monroy a l’àrea de Rubén Gómez. Lògicament, el filial ha agafat el domini i Ortolà ha hagut d’intervenir en dues ocasions davant Romero. L’àrbitre, que també és en l’inici de la pretemporada, ha xiulat un penal inexistent en una pilota que ha tocat l’esquena de Pablo Monroy. Javi Ontiveros, amb passat a Primera Divisió al Màlaga i Villarreal entre altres ha fet l’1 a 0.

Adrián Ortolà, el primer capità arlequinat. Autor:CES Twitter

David Astals – amb el número 11 a l’esquena deixant de banda el 26 del B – ho ha provat sense fortuna. La calor s’ha fet sentir i la pausa per hidratació ha estat necessària. Lladó ha aprofitat per fer un triple canvi al 35.

Nou penal i errades al final

Miki Lladó ha canviat tot l’equip en una idea de què cap jugador actués més de 45 minuts. El Sabadell ha fet debutar al porter Sebas Koula de només 18 anys i natural de Burkina Faso. Al minut 57, un nou penal ha servit perquè l’uruguaià Andrés Ferrari fes el 2-0.

Alex Gualda, un dels que continuen de la temporada passada. Autor: CES Twitter

Javi Gómez i Juanmi Carrión han tingut les oportunitats arlequinades en una segona part que ha acabat amb tres jugadors més del filial. S’ha fet llarg el partit i el filial ha sentenciat amb dos gols entre el minut 83 i 84. Primer l’argentí Facundo Viveros i després Jorge Pascual en una errada defensiva.

Dissabte, el Sabadell jugarà el segon amistós al camp de l’Olot. Es passarà de jugar contra un Segona A a fer-ho contra un equip de Tercera Federació. La pretemporada és així.

4-Villarreal B: Rubén Gómez; Marcos Sánchez, Hugo Pérez, Efremov, C. Romero; Ontiveros, Tiago, Gelardo, Requena, Fabio Blanco; Andres Ferrari (Del Moral, Adriano, Facundo Viveros, Rodrigo, Alex i Jorge Pascual)
0-CE Sabadell: Ortolà; Pablo Monroy, Pau Resta, Callejón, Suárez, Víctor Alvarez; Carlos Beitia, Marc Domènech, Alex Gualda, Astals, Cristian Herrera.
A la segona part han jugat d’inici, Sebas; Marc Vargas, Biel Farrés, Moha Ajani (Dionou, m.75), Iván Tébar, Juanmi Carrión,. Sarsanedas,. Sander (Valter, m.75), Javi Gómez (Marruecos, min.75), Guillem Naranjo, Vladys
Gols: 1-0, m.24: Ontiveros (p); 2-0, m.57: Ferrari (p); 3-0, m.83: Facundo Viveros; 4-0, m.84: Jorge Pascual.

Foto portada: El primer onze de la pretemporada del Sabadell. Autor: CES Twitter