Juan Delgado ha tingut bones ocasions com aquesta. Autor: C.Diaz

El Sabadell debuta amb un punt en un gran partit davant l’Amorebieta

Sabadell i Amorebieta han empatat a 1 en l’estrena de Primera Federació. A priori, un punt davant un equip que va jugar la temporada passada a Segona A no semblava malament, però en el còmput dels 96 minuts disputats no ha deixat bon gust de boca pel gran joc. L’equip de Gabri s’ha avançat amb un gol de Juan Delgado al minut 47 i ha gaudit de molt bones oportunitats per fer el segon. L’Amorebieta ha aprofitat la seva al minut 83 per empatar el partit. Gran imatge sense el premi del triomf.

Els jugadors han mostrat una samarreta de suport a Jordi Bransuela, que estarà de baixa durant les setmanes vinents. Gabri ha fet debutar Jaume Piñol en el primer onze de la temporada. Un jugador que la temporada passada actuava a Segona Catalana, però que durant la pretemporada s’ha guanyat a pols tenir una oportunitat. Ha tingut mala sort, ja que producte d’un cop ha estat substituït a la mitja hora per Alberto Fernández que va arribar a Sabadell dilluns.

Guillem Molina amb la samarreta d'Anims Bransu. Autor: C.Díaz
Guillem Molina amb la samarreta de ‘Força Bransu’. Autor: C.Díaz

El Sabadell ha estat molt intens des del primer minut. Sergi Altimira i Alex Gualda han donat verticalitat al mig del camp. A les bandes tant Adan com Eudald es movien amb fluïdesa. Al minut 17, una gran centrada d’Eudald l’ha rematada alt, Juan Delgado, molt actiu durant tot el partit.

L’Amorebieta ha tingut una doble oportunitat en una rematada d’Urko que ha salvat Víctor i posteriorment el refús ha anat a córner. Molt pobre, un equip que la temporada passada era a Segona A. Christian Dieste, Alex Gualda i Sergi Altimira han tingut tres opcions més en un quart d’hora final de la primera part on Alberto ha debutat amb bon peu.

Gol sense premi final

El Sabadell ha començat el segon temps amb el canvi d’un desencertat Guillem Molina per Athuman. L’equip s’ha bolcat en els primers minuts com, havia acabat el primer i per fi ha trobat el premi en forma de gol. Després d’un doble refús, Juan Delgado ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Per fí, 1-0 i alegria pels 2.753 aficionats.

Juan Delgado ha tingut dues oportunitats ben clares per fer el segon. Primer amb una gran passada a l’espai de Gualda que ha rematat creuat i després en un xut i aturada de Marino. Christian Dieste també ha tingut la seva. La sensació era que l’1 a 0 era curt i que el Sabadell estava perdonant.

Alex Gualda ha estat dels millors. Autor: C.Diaz

L’Amorebieta ha mogut tota la banqueta i ha posat tota l’artilleria. Al minut 83, en nomès tres tocs després i pràcticament del no-res  Jauregui ha marcat l’1 a 1 avançant-se a Pelayo Fins i tot, tres minuts després, l’àrbitre ha anul·lat un gol als bascos per fora de joc amb l’ai a la grada. El Sabadell ha fet un últim intent amb l’entrada d’Astals i Carrión – abans havia entrat Joanet – però no ha estat prou perquè la victòria es quedés a casa.

‘Mercato’ Pau Víctor i Eric Monjonell

El Sabadell esgotarà fins al 31 d’agost el ‘mercato’ per fitxar jugadors. S’apropa la via Girona i avui han vist el partit el central Eric Monjonell i el davanter Pau Víctor que arribarien cedits. Hi haurien encara més moviments amb un jugador de més experiència i no es descarten sortides.

FITXA TÈCNICA:

1-CE Sabadell: Víctor Vidal; Adan, Guillem Molina (Athuman, m.46), Pelayo, Eudald (Astals, m.89); Sergi Altimira, Armando Corbalán (Carrión. m.89), Alex Gualda (Joanet, m.77), Jaume Piñol (Alberto Fernández, m.30), Juan Delgado, Christian Dieste.
1-SD Amorebieta: Marino; Antonio Jesús,Xiker, Murua,  Toni Herrero, Unai, Urko (Rayco, m.58), Dorrio (Mier, m.70), Victor (Jauregui, m.70), Iker Seguin (Iturraspe, m.58), Iriarte (Albisua, m.82)
Arbitre: Sesma Espinosa (La Rioja). TA. Eudald, Alberto, Altimira/Iriarte
Gols: 1-0, m.47: Juan Delgado.; 1-1, m.83: Jauregui
Incidencies: 2753 espectadores a la Nova Creu Alta.

Foto portada: el Sabadell ha perdonat moltes ocasions davant l’Amorebieta. Autor: Críspulo Díaz