Gol del Badalona Futur. Autora: Sendy Dihor

El Sabadell fa aigües en defensa i cau eliminat de la Copa Catalunya pel Badalona Futur

El Sabadell ha perdut per 3-2 davant el Badalona Futur a la segona ronda de la Copa Catalunya i, per tant, ha quedat eliminat. L’equip de Miki Lladó ha estat superat per un rival d’inferior categoria que ha aprofitat dos regals al quart d’hora. Cristian Herrera, el millor arlequinat, ha empatat a 2, però de nou els badalonins han dit la seva amb el 3-2. Fragilitat defensiva a 15 dies per començar la lliga.

Cinc partits de pretemporada amb 1 triomf (0-2 a Olot), dos empats (1-1 a Tona i 1-1 Al-Arabi) i dues derrotes (Villarreal B: 4-0 i Badalona Futur: 3-2). És temps de preparació, però la derrota d’avui és un toc d’atenció per la fragilitat defensiva que ha tingut l’equip amb una alineació de garanties, sempre a priori.

Manel Martínez no ha tingut el seu dia, com quasi tot l’equip. Autora: Sendy Dihor.

Miki Lladó ha fet un onze amb Ortolà sota pals, amb un trident de centrals – Pau Resta, Amelibia i Callejón; Pablo Monroy i Juanmi Carrión a les bandes fent ajudes a David Astals i Raúl Baena al mig i amb Cristian Herrera, Javi Gómez i Manel Martínez en punta d’atac.

Doble regal i 2-0 en 16 minuts

El Badalona Futur, equip de Segona Federació, ha sortit molt més endollat i ja al minut 10 ha avisat amb una rematada de Pascual. Al minut 14, ha arribat l’1 a 0 amb el primer regal en una passada de cap enrera d’Amelibia que no s’ha entès amb Ortolà. Un minut després, el porter arlequinat ha comès penal i el xut de Peque Polo, malgrat la bona estirada d’Ortolà, ha significat el 2-0. El Sabadell continuava adormit i el porter ha evitat el tercer abans d’arribar-se al minut 20.

Tímidament, l’equip de Miki Lladó s’ha despertat de la llarga migdiada i els primers xuts han arribat per part dels dos carrilers -Pablo Monroy i Juanmi Carrión- per estrenar la porteria local d’Ortega.

Herrera rescata l’equip

El Sabadell ha trobat aire al minut 38 en un penal que ha transformat Cristian Herrera amb autoritat en l’únic brot verd en la pitjor primera part de la pretemporada on el mig del camp ha fet aigües. El millor al descans, el resultat.

Cristian Herrera ha fet el 2-1 en aquest penal. Autora: Sendy Dihor

Tres canvis al descans amb el debut de Marcos Baselga per Manel i més migcampistes amb Alex Gualda i Carlos Beitia per David Astals i Javi Gómez. Al minut 49, Cristian Herrera ha aprofitat un refús del porter per fer el 2-2. Doble estrena golejadora del pichichi de la temporada passada, al rescat.

L’afició del Sabadell ha celebrat així el 2-2. Autora: Sendy Dihor

El Badalona Futur ha tornat a crear perill amb una doble ocasió de Peque Polo, amb el pal com a resposta a la segona oportunitat. Hi ha hagut un festival de canvis amb dos ex – Marc Vargas i Edgar Hernández – als badalonins. Marc Domènech ha entrat per Raúl Baena.

Feblesa i 3-2

El Badalona Futur s’ha tornat a posar per davant al minut 72, en una jugada d’estratègia amb rematada a la xarxa de Valverde. Lladó ha fet els últims canvis amb l’entrada de Vladys i Nando per Herrera i Carrión. Amb tants jugadors ofensius, ha estat Monroy qui ha tingut la més clara per fer l’empat, però encara més ha estat la d’Edgar per fer el quart.

El següent partit serà aquest dijous 17 d’agost (18:30 hores) a l’Estadi, davant la UD Ibiza. Un test amb un equip de la mateixa categoria. L’entrada a 5 euros i només s’obre la tribuna.

FITXA TÈCNICA:

Badalona Futur: Ortega; Pedraza, Xiker, Sergio Cortés (Marc Vargas,min. 62), Fran Carbià (Altube, min.62), Albert Torras (Valverde, min.62), Genar Fornés, Alvaro Espinola (Segura, min.62), Jaime Barrero, Jaume Pascual (Jordi, min.62), Peque Polo (Edgar Hernández, min.62)
CE Sabadell: Ortolà; Pablo Monroy, Pau Resta, Amelibia, Callejón, Carrión (Vladys, min.71); David Astals (Beitia, min.46), Baena (Marc Domènech, min.62), Cristian Herrera (Nando, min.71) Manel Martínez (Marcos Baselga, min.46), Javi Gómez (Alex Gualda, min.46)
Arbitre: Ariño Jiménez. TG: Sergio Cortés
Gols: 1-0, min.14: Amelibia (p.p.); 2-0, min.16: Peque Polo (p); 2-1, min.39: Cristian Herrera (p); 2-2, min.49: Cristian Herrera; 3-2, min.72: Valverde.

Foto portada: Alegría del Badalona Futur i decepció del Sabadell. Autora: Sendy Dihor