Sabadell - Arenteiro

El Sabadell, cuer en solitari: nova desfeta a Galícia

El Sabadell ha perdut davant l’Arenteiro i ja és cuer en solitari del grup 1 de Primera Federació. Encaixant dos gols cada partit és impossible aconseguir victòries i ja són 9 les jornades sense vèncer amb un punt dels últims 27. Els gallecs amb un gol abans del descans -amb la passivitat de la defensa i el porter – i una badada de Vladys que ha propiciat la contra local han propiciat l’onzena derrota en 15 partits.

Era el primer cop que el Sabadell jugava contra l’Arenteiro a la seva estrena a Primera Federació. Tota la població de Carballido – 14.000 habitants – entra a la Nova Creu Alta mentre són 2.000 els qui caben al camp gallec. L’Arenteiro és un exemple de com fer les coses des de casa. 14 jugadors són de Galicia. Un exemple de com mirar el que tens a casa. Un mirall que és ara mateix a 15 punts de distància en 15 partits.

Óscar Cano ha tingut una setmana llarga per preparar el partit i que els jugadors agafessin els automatismes que vol el míster granadí. Fins i tot Callejón va dir en roda de premsa que estava content amb el nou entrenador. Amb moltes baixes ha repetit pràcticament l’onze que va empatar a Terol. No ha estat el punt d’inflexió necessari i la justa derrota deixa al Sabadell a vuit punts de la permanència. N’ha sumat vuit de 45 punts.

Nous regals

Els primers 30 minuts han estat igualats amb opcions pels dos equips. La pluja, present durant tot el partit, s’ha intensificat i el gerro d’aigua freda ha arribat al minut 41. Una centrada dels gallecs amb una rematada sense oposició de Chacón ha significat l’1 a 0. Nou regal i de nou a remar contra corrent. Així s’ha arribat al descans.

Óscar Cano ha fet un doble canvi a l’hora de joc amb l’entrada de Vladys i Álex Gualda. Ni ells ni Marc Domènech, Beitia i Naranjo han canviat la decoració. L’Arenteiro amb una bona defensa i sortint a la contra ha sentenciat el partit. Vladys ha perdut la pilota i Manin ha fet el 2-0 al 75. El partit ha quedat decidit i ni el quart d’hora pendent ni els set minuts extra han canviat res.