Marc Domènech (14) celebrant el gol a Olot. Autor: CES

Victòria a Olot amb gols de Domènech i Naranjo

El Sabadell ha guanyat 0-2 a Olot en el segon partit de la pretemporada. Fa tres dies va perdre 4-0 davant el Villarreal B (Segona A) i avui tocava un rival de Tercera Federació. Els arlequinats han anat de menys a més i han marcat els dos gols a la segona part. Marc Domènech i Guillem Naranjo han estat els autors. Manel Martínez, l’últim fitxatge, no ha jugat però sí que ha estat a l’expedició.

Miki Lladó ha posat un primer equip amb el capità Ortolà sota pals, amb Víctor Álvarez que continua provant al lateral esquerre amb Pablo Monroy a la banda dreta i Jon Ander Amelibia i Biel Farrés com a centrals fixes. La novetat de Marc Marruecos, el migcampista barberenc del filial, amb un breu pas pel futbol de Costa Rica. També ha actuat un altre jove com Sander i Raúl Baena en el seu retorn. David Astals, Javi Gómez i Guillem Naranjo, com a jugadors més ofensius.

Partit de pretemporada amb totes les lletres amb un Sabadell que només tenia a l’onze, tres jugadors de la passada campanya i un Olot que la passada campanya va baixar a Tercera Federació. La forta calor a la capital de La Garrotxa s’ha notat i la pausa per la hidratació ha estat benvinguda. Marc Domènech ha estat el primer relleu de Marc Marruecos a la mitja hora.

Aquest ha estat el segon onze de la pretemporada. Autor: CES

Poques oportunitats al primer temps. Només un parell per cada banda. Pel Sabadell, Guillem Naranjo amb un xut tou, al quart d’hora i Víctor Alvarez en una rematada que ha obligat a intervenir al porter Batalla al minut 44. Ortolà i companyia no han tingut gaire feina com tampoc el porter i la defensa olotina.

Molts canvis i gol de Marc Domènech

Només Adrian Ortolà ha continuat com a titular en l’inici de la segona part. Froi Leal encara no era a la banqueta i sí, Sebas Koula, el porter de Burkina Faso que ha entrat a l’hora de joc. L’Olot també ha fet força canvis.

El Sabadell ha fet un pas endavant amb tres ocasions al primer quart d’hora, més que a la primera part. Marc Domènech ho ha intentat dues vegades i a la segona ha fet el 0-1 després de driblar al porter Mourin. Per l’estadística queda que l’exjugador del Girona B és el primer golejador de la pretemporada.

Marc Domènech ha fet el 0-1 a Olot. Autor: CES
Marc Domènech ha fet el 0-1 a Olot després de driblar el porter Mourin. Autor: CES

El Sabadell s’ha trobat més comode davant un rival inferior. Vladys, que havia tingut una primera opció abans del gol, ha gaudit d’una altra davant Mourin. L’àrbitre ha anul·lat, per fora de joc, un gol a un actiu Marc Domènech.

S’estrena Naranjo

El caràcter amistós del partit queda reflectit en la reincorporació d’Astals i Naranjo que ja havien jugat a la primera part. Precisament Naranjo ha fet el 0-2 al minut 89 en un gol típic de davanter. Bons minuts pel jugador cedit pel Zaragoza B.

David Astals ha jugat els primers 45 minuts i l’últim quart d’hora a Olot. Autor: CES

El Sabadell jugarà el següent partit, el primer oficial, el pròxim dissabte 5 d’agost a Tona en la primera ronda de la Copa Catalunya

FITXA TÈCNICA:

0-UE Olot: Batalla; Maynau, Javi, Ayala, Blázquez, Marc Mas, Urri, Pedro, Forés, Roquet, Joel Gómez. També han jugat Mourin, Terman, Ufano, Bigas, Uri González, Doura, Couderc, Uriel, Perrone, Adri, Manzano,
2-CE Sabadell: Ortolâ; Pablo Monroy; Amelibia, Farrés, Víctor Alvarez; Sander, Baena; Marruecos (Marc Domènech, m.30), David Astals, Javi Gómez, Naranjo (Primera part):
Ortolà (Sebas, m.62); Vargas, Pau Resta, Callejón, Carrión; Beitia, Moha Ajani (David Astals, m.76), Marc Domènech (Naranjo, m.76), Alex Gualda, Vladys, Cristian Herrera (Segona part)
Gols: 0-1, min.58: Marc Domènech; 0-2, min.89: Guillem Naranjo.

Foto portada: Marc Domènech celebrant el 0-1 amb Cristian Herrera. Autor: CES.