Foto portada: un moment del Castelló - Sabadell. Autor: @cesabadell via Twitter.

El Sabadell perd a Castelló amb moltes errades

El Sabadell ha perdut 3-1 a Castàlia en el segon partit de Lliga i queda amb un punt en dos partits. De les bones sensacions en el debut davant l’Amorebieta a una derrota contundent a Castelló. La defensa arlequinada ha fet aigües en un primer temps on ha encaixat dos gols. El gol de Joanet a l’inici de la segona part ha estat un miratge i ben aviat ha arribat el 3-1 en una nova badada defensiva.

Gabri Garcia ja va anunciar abans de començar la lliga que depenen dels partits hi hauria rotacions a la porteria igual que a altres demarcacions. Sergi Puig, que només havia jugat el primer partit amistós ha debutat en detriment de Víctor Vidal. Athuman i Alberto Fernández pels lesionats Guillem Molina i Jaume Piñol han estat les altres novetats.

L'alineació del Sabadell a Castelló. Autor: CES
L’alineació del Sabadell a Castelló amb la novetat del porter Sergi Puig. Autor: CES

El primer temps ha estat el més proper a un desastre. El Castelló ha marcat l’1 a 0 amb un gol de falta de Cristian. Una ocasió de Dieste ha estat l’única opció arlequinada al primer temps. Al minut 35, ha arribat el 2-0 en un regal conjunt del tàndem Pelayo-Athuman que ha aprofitat Raül Sánchez per deixar el partit molt completat. Per completar la desfeta, Sergi Altimira s’ha retirat lesionat al genoll. Joanet ha estat el seu recanvi.

Triple canvi al descans i gol de Joanet

Tan dolent han estat el primer temps, que Gabri ha optat per fer un triple canvi amb l’entrada de Sergi Garcia i Pau Resta – els dos últims fitxatges que van arribar dijous des d’Albacete- i Pau Víctor, que va firmar dilluns. O sigui, tres jugadors que no van ser al debut davant l’Amorebieta.

L’aposta ha tingut un resultat immediat gràcies al gol de Joanet López en un gran xut al minut 2. Ha començat el millor moment arlequinat al partit amb opcions d’Adan i el mateix Joanet sobre la porteria de Sarr. Tot el que havia guanyat l’equip en aquest primer quart d’hora ha quedat en res al minut 60. Nova badada defensiva amb Pelayo com a protagonista i Dani Romera.

L’afició del Sabadell no ha deixat sol a l’equip a Castelló. Autor: CES

Amb mitja hora al davant, no hi ha hagut més novetats que les quatre targetes que han vist els jugadors arlequinats. David Astals ha entrat per Athuman en l’últim canvi. L’afició del Sabadell ha marxat del camp sense premi i amb una bona presencia a Castàlia.

Ara contra el Cornellà

El Sabadell queda amb 1 punt en la zona baixa i només té per darrere a Cornellà – el proper rival (diumenge 17 hores) i SD Logronyès amb zero. Amb 4 gols en contra en dos partits i veient la imatge avui, caldrà millorar i molt en defensa els següents partits.

Castelló: Sarr; Cristian (Carles, m.65), Dani Romera, Kone (Nacho, m.75), Óscar Gil, Manu Sánchez, Iago Indias, Salva Ruiz, Pablo Hernández (Kochorashvili, m.65), Raúl Sánchez, Calavera.
CE Sabadell: Sergi Puig; Adan, Pelayo, Athuman (Astals, m.72), Eudald; Altimira (Joanet, m.41), Armando Corbalán (Sergi Garcia, m.46), Gualda, Alberto (Pau Resta, m.46); Dieste, Delgado (Pau Víctor, m.46)
Árbitre: Monter Solans (Aragó). T.G. a Sarr i Iago Indias /Athuman, Pau Víctor, Pau Resta i Astals.
Gols: 1-0, m.13: Cristian; 2-0, m.35: Raúl Sánchez; 2-1, m.47: Joanet; 3-1, m.60: Dani Romera.

Foto portada: L’entrenador Gabri Garcia mirant a Dieste durant el primer temps. Autor: CES Twitter.