Jugadores, tècnics i aficionats celebrant la victòria. Autor: J.A / cedida OAR Gràcia

L’OAR Gràcia guanya a Zarautz i jugarà el play-off d’ascens

Gesta. L’OAR Gràcia jugarà les fases d’ascens a la Divisió d’Honor Or després de guanyar per 23-24 a l’Aiala Zarautz. En tenien prou amb l’empat després del triomf del passat dissabte (31-30) en un altre partit d’emocions fortes. Jana Sobrepera que ha marcat 12 dels 24 gols graciencs i ha estat clau per assolir un triomf que s’ha hagut de lluitar fins l’últim minut, malgrat que les jugadores de Carol Carmona han arribat a guanyar de 8 (11-19).

El partit ha començat amb domini basc per 2-0 i 3-1 en un dels únics moments que l’OAR ha anat per darrere a l’eliminatòria en aquest partit. Dos gols d’Alba Martin i dos de Mireia Pascual han capgirat el marcador (3-4). I després del 4-5 ja no ha perdut l’avantatge al marcador. Janna Sobrepera ha començat el seu festival amb el 4-6 i els avantatges han anat creixent fins a una màxima renda de sis gols (6-12) amb una excel·lent actuació sota pals de Merce Buxó i també en el global de Daisy Montserrat. Sobrepera ha fet cinc gols en la primera part per arribar amb 9-14 al descans.

Festival de Sobrepera i patiment final

Janna Sobrepera ha ampliat el seu festival amb cinc gols seguits i la diferència ha arribat fins als 7 (11-18).Quan faltaven 10 minuts la renda continuava amb 7 de diferència (15-22). El Zarautz ha començat a reduir distàncies i un parcial de 6-1 s’han posat a 2 quan faltaven 5 minuts. (21-23).

Una imatge del partit de la setmana passada al carrer Boccaccio. Autora: Laura Barbany

El Zarautz tenia un atac per posar més pressió, però de nou Sobrepera ha estat la més llesta robant la pilota i marcant a la contra el 21-24 amb el seu gol número 12. Les basques s’han posat a 1 gol a l’últim minut i fins i tot han tingut l’empat, però han fallat i l’OAR ha celebrat el triomf. La victòria s’ha celebrat tant a Zarautz com al pavelló del carrer Boccaccio.

FITXA TÈCNICA:

Aiala Zarautz: June, Malen (2), Miren (3), Ainhoa, Maddi (4) Nora Azurmendi (5), Nora Izeta, Nahia (1) Bidane (1) Maialen, Ane del Hoyo (3), Enara (1), Idoia (1), Naia, Nora Vicioso, Laida
OAR Gràcia: Merce Buxó (Daisy Montserrat) Berta Prat (1), Irene Garcia, Ona Magrinyà (1), Paola Pérez (3), Paula Marín, Mireia Pascual (2) Claudia Marrugat (1), Alba Martín (4), Maria Monllor, Emma Serna, Janna Garcia, Cristina Soler, Janna Sobrepera (12), Fiona Monllor
Àrbitres: San Emeterio i Ariño
Parcials: 2-1, 4-4, 5-8, 5-9, 6-12, 9-14 (descans) 10-16, 11-18, 13-19, 15-22, 21-23, 23-24

Foto portada: jugadores, tècnics i aficionats celebrant la victòria. Autor: J.A / cedida OAR Gràcia