L'equip masculí de l'OAR Gràcia després d'acabar la fase d'ascens a la segona divisió. Autor: cedida.

L’OAR cau davant Ikasa i es queda sense ascens

No ha pogut ser. La maleïda frase s’ha repetit. L’OAR Gràcia després de fer la millor temporada de l’última dècada i guanyar els dos primers partits del play-off a Ipurua davant l’Eibar i el Santonya no ha pogut davant l’Ikasa. L’equip de Cesc Borrell ho ha donat tot fins al final però ha caigut per 35-39 davant els madrilenys, que jugaran a la Divisió de Plata. L’OAR queda a Primera Nacional però amb base per fer el salt la propera temporada.

OAR Gràcia havia guanyat divendres a l’Arrate Eibar (30-34) amb una espectacular remuntada després d’anar cinc a sota (23-18) amb un parcial de 7-16. Dissabte van repetir el guió davant el Santoña càntabre quan perdien 19-17 per guanyar 24-29 amb un impressionant 5-12 en les últims 20 minuts.

La ‘final’ ha quedat marcada des dels primers quatre minuts quan els madrilenys han anotat quatre gols per cap dels sabadellencs (0-4). Nil Montserrat i Antoni Vázquez han trencat el mal inici (2-4) pero l’Ikasa ha continuat molt efectiu en atac (2-7, 4-9). Amb 10-14 al marcador, un altre parcial en contra – en aquest cas de 0-5 (10-19) deixava molt tocat un OAR que ha pogut al menys reduir el desavantatge arribant 6 a sota al descans (14-20).

Quedava intentar l’heroica i repetir les remuntades dels dos partits davant Eibar i Santonya per aconseguir l’ascens. La diferencia en el marcador s’ha mantingut entre els 5 i 7 gols durant bona part del segon temps. No ha estat el millor dia en defensa, però el cansament de jugar 3 partits en 40 hores s’ha notat. Malgrat la distància els verdiblancs han lluitat fins el final i han caigut de 4 (35-39). L’aplaudiment per l’afició que no ha parat d’animar al seu equip en aquest viatge en busca de l’ascens, a Eibar.

OAR Gràcia: Hernández, Colomer, Alvarez, Montserrat 5, Francés, Vázquez 4, Aitsahalia, Guillem Correró 7, Parera, Torras 1, Vaillo 6, Bernat Correró 7, Peiró 5, Esteve, Marrugat, De León.
Parcials: 2-4, 4-7, 7-11, 10-14, 10-17, 14-20; 18-24, 19-26, 23-29, 26-33, 31-36, 35-39.