Imatge de la final entre OAR I Granollers. Autor: FCH

L’OAR Gràcia, brillant subcampió de la Supercopa de Catalunya femenina

L’OAR Gràcia Sabadell ha aconseguit el primer èxit en la temporada que celebra el 70è aniversari de l’entitat. I és que èxit és ser subcampió de la Supercopa de Catalunya femenina en una final jugada davant el Granollers – que juga dues categories per sobre- amb un resultat final de 39-19. L’OAR va eliminar a les semifinals al Sant Quirze – que juga una categoria per sobre- per 36 a 30.

L’OAR va finalitzar la temporada passada de forma pletòrica, en aquest cas en categoria masculina. L’equip gracienc es va classificar per les fases d’ascens jugat a Eibar on va guanyar dos partits i va perdre la ‘final’ davant l’Ikasa madrileny. Tot en una campanya on Salva Gomis va ser reelegit com a president.

Un 2022 que veu el final de les obres al pavelló del carrer Boccaccio amb el canvi de parquet. I en aquesta nova pista és on l’equip femení de Carol Carmona va guanyar per 36-30 a l’Handbol Sant Quirze aquest passat dissabte. Tota una primera sorpresa, ja que el Sant Quirze juga una categoria per sobre. Guanyar per 6 gols de distància parla prou bé del projecte verd-i-blanc.

Daisy Leon escollida com a millor portera

La final disputada aquest dilluns a Martorell no ha donat espai a la sorpresa. El Granollers juga a la màxima categoria i venia més rodat, ja que aquest cap de setmana comença la Lliga. L’OAR ho farà el 17 de setembre a Sant Joan Despí.

El Granollers ha marcat distàncies d’entrada doblant al marcador (8-4, 12-6). La portera Daisy Leon ha fet 10 aturades de gran mèrit. De fet, ha estat escollida com a millor portera de la final. Al descans s’ha arribat amb 18-8. A la segona part, el Granollers ha augmentat l’avantatge fins al 39-19 final. Janna Sobrepera amb 6 gols ha estat la millor en atac de les sabadellenques.

L’entrenadora Carol Carmona ha assenyalat a la fi del partit que “l’objectiu és millorar la tercera posició de la temporada passada”.

Foto portada: Imatge de la final entre OAR Gràcia i H.Granollers. Autor: FCH